Szegedi beagle tulajdonosok ide (beszélgetés)
Felszokták forgatni a lakást, az biztos. :D
Bár mióta mindketten betöltötték az első életévüket nyugisabbak. Többet pihennek ha fennt vagyunk mint régebben. :)
jaj biztos ari lehet 2 kutya egy lakásban mit össze rohangálhatnak:)
Belláék nagyon nyomottak. Ők is éjszakázkat a kávés úr miatt, most meg majd le ragad a szemük meg nem tudnak már mit kezdeni magukkal. :D
Igen alszik már még egyet sétáltunk a töltésen is
:) doktor úr kijátszotta magát?
Akkor holnap hánykor találkozzunk?
Legyen szerda inkább és akkor lehet már korábban is találkozni majd írjátok meg akkor szerdán mikor találkozzunk
Felbirsz csörgetni esetleg majd 4-5 fele?:D vagy hagyjuk szerdára?
5 nél hamarabb nekem se jó de hagyhatjuk szerdára is
Fúú nem tom, add meg a számod és majd dobok egy sms-t vagy visszahivosat ha 30-as vagy , mert nem tudom asszem holnap baba látogatás aztán megyek a városba ,de aztán lehet hogy jó lesz:P
Szia.Jó a holnap nekem. 5 kor a bekerített térnél?
Szia, a mai nap nem jó!Holnap kéne összehozni ezt a találkozót délután 4-5 fele megint, mint multkor.
Ma sajnos dolgom van.
Holnap délután találkozhatnánk megint ha nektek is jó:)
Sok sikert a babához.
Mikor hozod el erre doktor urat? :P
Hát nem is tudom nem gondoltam még rá de remélem hamarosan baba terén nyithatok majd:)
ja értem, miért nem nyitsz egy naplót? :D
Mindig mikor így elmegyek sétálni sokszor megszokott látogatni aztán megy tovább Ő ilyen tipusú:)
Nem nem ellenőrzött engem:)ment az egyik ismerőséhez a keresztöltés utcába és megnézett közbe minket.
A párod, ellenőrimi jött ?Miért nem vitt haza titeket?
Doki is szerintem jól érezte magát nagyon nyugodt volt már haza fele nem rángatott már reggel 7 kor fent volt gondolom megint ment volna sétálni:)
Belláék úgy elnyúltak, hogy reggelig aludtak. :)
Pihen kivan szegényke de biztos jól esett neki egy kis szaladgálás
na az jó kutyus elfáradt?
Szia:)Semmi különös hazaértünk már hazafele én is nagyon fáztam már
Okés, most indulunk akkor ott a Lugas utcába.Szia :)
Én barna kapucnis kabátba leszek meg hát a3 szinű kutyusom:)
További ajánlott fórumok: