Szabadkai piac (beszélgetés)
Sziasztok ! Volt valaki mostanában , a szabadkai piacon ? Lehet menni ? Visszatért az élet ?
Hétfő kivételével bármelyik nap, de a hétvégét nem ajánlom, mert tömeg van.
Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni , hogy a hét melyik napján érdemes kimenni a piacra ?
Sziasztok!
Szombaton szeretnék menni Szabadkára a piacra.... Esetleg tudnátok segíteni a pontos cím érdekelne és, hogy szerintetek hazafele mennyi idővel kalkuláljunk a határon! Most húsvét is és a szombat is mennyire lehet húzós?
Köszi a válaszokat
Sziasztok! Csütörtökön,illetve pénteken nagy piac van? Árusokra gondolok!
Sziasztok! Szerintetek erdemes atmenni a piacra baba cuccokat venni? Kifejezetten olyan dolgokra gondolok, hogy babakocsi, baba merleg esetleg kisagy. Elore is koszi a valaszokat.
Nézd meg a facebookon.Van egy olyan oldal,hogy "Amit tudni kell a szabadkai piacról.Azon képek,árak és kérdezni is szabad.
Sziasztok! Valaki esetleg tudja, mennyi grammja az aranynak kint Szerbiaban?!
Sziasztok!Tudna valaki segíteni?A vaterán láttam "new balance" cipőket,mindenféle színben.Csak 1 hónap mire Kínából megjön.Viszont Szabadka tök közel van.Szóval az lenne a kérdésem,hogy ilyen cipőket árulnak a piacon?Esetleg ha még árakat is tudnátok...
Köszönöm a segítséget!
Szia! Mi múlt héten pénteken voltunk és kifele ill. hazafele is csak a magyar vámosok nyittatták ki a csomagtartót. Nekünk tele volt a kocsink mindenféle ruhaneművel (utánzatok is), de csak a cigi és az alkohol után érdeklődtek!
Sziasztok szeretnék menni szombaton szabadkára a vámról esetleg tudna valaki irni a ruhákból menyit engednek át az utánzatokat is engedik e ?
Nem tudjátok véletlenül, hogy vasárnap május 1-én nyitva lesz-e a piac, illetve ha igen, hány óráig? Előre is köszi!
Vigyázni kell velük, mi vettünk már pancsolt szeszt.
Ha nem esik ünnepnapra, akkor nyitva van, de hétvégén van a legnagyobb tömeg, én útálok olyankor menni.
Sziasztok!
Vasárnap nyitva van a Szabadkai piac?
Sziasztok
Szabadkai piac alkohol tartamu italokrol mi a véleménytek?
Eredetiek?
Sziasztok!
Tudtok segíteni abban, hogy lehet-e már nyári dolgokat (póló, rövidnadrág) kapni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szeretném megkérdezni, hogy a Húsvét szombatján, az az 03.26-ám nyitva lesz e a Szabadkai piac?
Aki tudja, legyen szíves válaszolni! Köszönöm!
Nagyon köszönöm a segítséget GabriellaSu.
Szia, igen a piac nyitva van, de max 4árus lesz kint, kedden pedig rengeteg árus és rengeteg vevő..
Facbook csoport: Szabadkai piaci bevásárlás
Itt minden információt elolvashattok.
Sziasztok.Szeretném megtudni hogy holnap (03.14-én) nyitva van e a piac és érdemes e kimenni? A választ előre is köszönöm.
Sziasztok volt valaki a piacon mostanaba ,vagy esetleg meg nincsen piac?,kerhetnek egy pár infot az arakrol esetleg keszülök menni a pacra de meg gondolkozom,erdekelne melegitö arak, sport cipö arak nöi taskák felsö agynemü,plédek,tavaszi kabat arak,tunikak,elöre is köszi.
Egy -két szó a piacról .1 - alkudni kötelező !!!Egyébként ki lehet fogni jó minőségű árukat is . Az árak nem túl olcsók , de nagy a választék .
Ha megy busz az a Mars térről szokott menni.A Tesco elől vasárnap utazási irodák által szervezett van.Én is a SAS tarvellal szoktam menni és vasárnap.A Tesco elől megy.De onnan szoktak menni máshonnan jövő Szabadkára tartó buszok is.Pl.Orosházi.Már láttam Őket.Faacebokon hírdetik az időpontokat.
Sziasztok.Valaki megtudná mondani,hogy Szegedről megy busz a Szabadkai piacra,vasárnap?(azt halottam már hogy a Szegedi Tesco elől is megy busz,ez igaz tényleg?)Válaszokat köszönöm előre is.
sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy szabadkán 2016. január 2-án lesz-e piac? Illetve első héten? Vagy esetleg nyitvatartást tudna mondani, hogy hol találok, mert nem találtam....
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani Nov 1-én tesz piac?
Már bevásárló kártyánk is van.Kedvezményt ott kapunk ahol kint van egy kalocsai virág. VAN FENNT NAGYON JÓ TÉRKÉP IS.
További ajánlott fórumok: