Sibenik, Kaufland. Mosószer, öblítő részlegen szinte az összes flakon hiányos volt. (beszélgetés)
Szóval te is csak felnyitod...
Összeset megnézed?
Valószínűleg lopják. Az undorítóbb mikor pl. a tej van megbontva, de ez is elég gusztustalan. Nyilván az egész flakonnal nem tudja ellopni ezért "vételez" belőle.
Szerencsére a dm-ben még nem találkoztam bontott mosószerrel.
Most erre milyen választ vársz, úgy őszintén?
Hogy de jó, nekem tetszik.
Normális ember erre nem mondhat mást, mint azt, hogy dühítő.
Viszont, ha ezt tapasztalod, jelezd a vásárlók könyvében, vagy ami annak megfelel ott.
Itt hiába érdeklődsz, ettől nem fog változni még ott semmi. :/ Lehet kárpótlásul kapsz ajándékutalványt, vagy bármit, és legközelebb, ha mész, rendben találod a flakonokat.
itthon is ez van. csak leragasztott tetejűt szabad venni. amióta nincs pl az arielen fólia, én neem veszek, elég sok mosásnyi hiányzik belőle.
olyanokat veszek amiknek átlátszóak a flakonjaik, azokaból nem öntögeetik ki.
További ajánlott fórumok:
- Tisztító- és mosószerek katasztrófa! :(
- Szerintetetek túlzás, ha 21 évesen csak elegáns ruhákat szeretek hordani? Alacsony vagyok, ezért gyakran csak tini részlegen tudok venn
- Érdeklődnék, hogy van-e köztetek, aki a Kútvölgyi Klinika Tömb Nőgyógyászati részlegén (12.ker) szült?
- Vaníliarudat hol lehet kapni, milyen részlegen a van a boltokban és mennyibe kerül?
- Van valaki, aki a Kaáli Intézetben dolgozik, a TB részlegen?
- Volt már valaki a budapesti Körúti Orvosi Centrum nőgyógyászati részlegén?Mik a tapasztalatok?