Segítsünk Svédországban egymásnak (beszélgetés)
IRTAM NEKED PRIVIBEN!
A szobat mar kiadtak...nem is neked valo, mert fiuk laknak benne.Foleg nem gyerekkel.
Sajnos, most nincs mas megoldas.
MAx a www.blocket.se meg tudod nezni, mi is ott talaltunk kiado szobat.
Szep napot neked! :)
Szio
Szia! Szivbol gratulalok. Tenyleg szerencsesek vagytok. Jo eletet kivanok a tovabbiakban.
Beszelhetnenk privatban? Szerintem kellene nekem az a szoba. Kezdesnek aztan tovabbalnek Ostersundba, mert a ferjem.Rossenbe dolgozik de nagyon kicsi falu az nincs.kiado.semmi. tiszta halott minden ott.
Mennyiert adjak ki havonta. Ugy tudnam kivenni mint turista,magyar papirokkal. a 14 honapos kislanyommal mennek meg a 18 hetes pocaklakommal. Szoval nekem.tutira biztos kell mert ha megse nincs.b tervem. :/
Uppsala Stocholmtol kb 60 km-re.Sok a foiskola itt.
Koszonom szepen, a gratulaciodat! :)
A ferjem, ma kapta meg az 5 eves tartozkodasijat, es elmentunk a Pn is csinalni.Mondtak 2 het es kesz lesz neki is.
En imadok itt lenni, es csak jo dolgokat tudok mondani.Nekem, nagyon szerencses egy orszag.
Koszi mindent.
Szio
Szia!Az Uppsala merre van? En nagyon keresnek kiado szobat Ostersund kornyeken. Vagy Ostersundban is jo.
Olvastam a masik forumon a sikeredhez szivbol gratulalok itt.
Mert oda mar holmi keves kedvem volt irni a sok rasszistaskodas mellett!!! Nagyon eldurvult az a forum. Na meg a szajuk is!!!!!!
Itt is nagy ho 10cm....Uppsalaban!:)))
Tudok egy kiado szobat Uppsalaban, ha valakit erdekel szoljon!:))
Megerkeztem 22-en.Minden szuper,jo.
Intezzuk a papuirokat.Azt tudom csak mondani, hogy soha ne adjatok fel!!!
Aki mer, az nyer!!!!
Azert probalok egy uj forumot letrehozni mert mas forumokon csak a negativitasok mennek.Olyan forumtagokat keresek akik segitenenek masoknak vagy segitsegre szorulnak barmiben svedorszaggal kapcsolatba.
Elöre is udvözlunk
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!