Sbs forza balance tapasztalatok (beszélgetés)
Már 5 hete nem hordom a karkötőt..nagyon sokat szenvedtem vele nyár óta,,Nos...több, mint egy hónapja olyasmi történt, hogy soha többé nem fogom feltenni.
Én sokáig jojóztam vele..levettem, feltettem..mert nagyon akartam, hogy "hasson"..( de nem is tudtam, mire kellene hatnia) mindig bebeszéltem magamnak, hogy nekem aztán jót tesz!!! Állóképesség növelése, izületi, izomfájdalom szüntetése, káros sugarak kivédése volt az ígéret..Hát..nekem sosem fájtak az izületeim, de ennél a karkötőnél megtudtam, mi a magyarok istene! Minden létező izületem, és izmom az ördög táncát járta! De csakis akkor, ha rajtam volt..magam sem akartam elhinni..
Nos..ezen a bizonyos napon, amikor újfent sanyargattam magam vele, olyan történt,hogy sosem felejtem el..szédültem, ájulás kerülgetett, fájtak az izmaim, izületeim, nyakam, derekam..szóval minden volt, ami negatív, és amire azt mondták, h majd elmúlik..!! Az ájulás határán állva, letéptem a kezemről..nem telt bele 20 perc, fokozatosan tért vissza belém az élet..múltak a fájdalmaim ..és ezt nem egyszer, nem kétszer csináltam meg..de az ájulás határa, és a végtelen gyengeség,kéz, lábfájdalom volt a döntő dolog, amiért kidobtam a kukába..szó szerint..mindkettőt a szemétbe dobtam,összevagdalva..Nekem volt SBS és Power is..de soha többet nem lesz!!!!!!!
Azóta köszönöm, jól vagyok:)
Állitólag az a különbség, hogy a PB nem tette bele azt az "üzenetet" amit küldött volna a hologram, erröl ma reggel olvastam egy honlapon, vagyis azt állitotta, hogy benne van, és mégsem volt.
Elküldjem priviben?
Rám van rohadva:)
Muszáj általánosítani, mert ha a PB hatástalan, akkor az FB is, hiszen ugyanazon az elven működnek. Vagyis nem működnek.
El sem tudom képzelni, miben könnyíthette meg az életedet. Illetve egy dolgot el tudok képzelni.
Sziasztok!
Sajnos azt látom, sokan általánositanak, én tudom, hogy az a karkötö, ami a fórum nevét adja, nem az a karkötö, amit bemutattak itt-ott, ezt kérlek ne felejtsétek el! Én is ilyet viselek, és amit tapasztaltam, az tuti nem placebo, hiszen pont azt a tünetet nem mulasztotta el, amiben nagyon reménykedtem, persze senki nem is igérte, hogy el fogja, csak én reméltem! Viszont nagyban megkönnyitette az életemet több téren is, nekem nagyon megérte, le nem venném semmi pénzért!
Virágék, te hordod még?
Gyanús nekem ez a "Power Balance", mintha ugyanígy nézne ki és ugyanezeket a szövegeket lehetne róla olvasni!
Nézzük: [link]
sziasztok!
engem az érdekelne a karkötővel kapcsolatban hogy daganatos betegek is használhatják??nem rosszabbodik tőle az állapotuk???
Én amiota hordom, nem érzem a fáradtságot...! Ezelőtt nagyon megéreztem, ha nem aludtam eleget! 2 napon 4-4 órát volt időm aludni, ma is csak kb 5-öt, de nem érzem, h fáradt lennék! Számomra ez elegendő bizonyiték arra, h azt mondjam, h működik! Viszont azt kell megérteni, h ez nem olyan, mint egy óra, h felveszem és működik is..!
Mindenkinél másképp fejti ki a hatását!
Mondjuk valoban nem ártana valamilyen tanusitvány rola, de ezt elég nehéz lenne mérni..
Dátum: 2010-12-26 17:31
Az sem most volt, mikor ezt a cikket írták.
Én már nem is számolom, hány hete nincs hatása.
Szerintem csak annak hat, aki maga is forgalmazza. Most ez az új elméletem:)
Több mint két hónapja hordom, csak egyszer fájt a fejem amire gyógyszer kellett, de ez nagy szó, mert én heti 1-2-szeri fejfájós voltam.
Közben volt egy cserélés is, mert megkopott a hologram.