Samsung E250 típusú mobilon hogyan lehet folyamatosan lejátszani a memóriakártyán található zenéket? (tudásbázis kérdés)
Hát én se tudom:(
Belépek a lejátszási listába, az opciókban a hozzáad lehetőségei: számok, lejátszási lista.
a számok az adott, menyitott lista számai, nem tudok a memóriakártyáról választani. Nagyon béna vagyok ezek szerint,ha Neked sikerül:(:(
De azért köszi !
SOS :(
A hozzáadásnál csak a telefonra másolt számokat tuddom kijelölni. tehát először a memóriakártyáról át kell másolni a telefonra,és itt megint beleütköztem a kevés a memória feliratba. Ráadásul a zenetárban kétszer szerepelnek a számok, a lejászási listában és az összes számban. Valamit biztos nem jól csinálok. Nem életkérdés, de bosszant, ha valamit nem tudok megoldani.
Tudsz még valami ötletet, vagy sejted, hol tolom el ?
köszi a segítséget ! Elsőre sikerült mindent kitörölnöm a zenetárból és a memóriakártyáról is.
Ügyi vagyok, ugye :)
Még próbálkozom, ha nem sikerül, küldöm az s.o.s jeleket.
Üdv
Szép estét
Köszönöm a gyors segítséget, de nem sikerült.
Lejátszó lista csak a telefon memojában van, a memoriakártyán nincs. A telefonkártyá ill.memóriában a zene lejátszólistábatételével nem csökken az igénybevett kb-mennyiség.
A kérdésem változatlan.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról??
- Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat?
- Hol találhatom meg azt a nőt aki hozzám illik?
- Hogyan találhatok olyan kiadó 2 szobás lakást, ahol max.2-en lennénk és a macskáimat is elfogadják?
- Apukám szeretne venni egy Samsung Star 3-at a Telenortól. Az alapfelszerelésében van memóriakártya?
- Samsung Digimax s500 fényképezőről hogy kell memóriakártyára másolni a képeket amik a gépben vannak?