Régi ismerőssel futottam össze: ő gazdag lett és... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem lepődnék meg, ha a telefonjáról írna, de nem használ szemüveget. Én akkor írok hülyeségeket. :D Nem látom jól a telefonon a betűket, a hülye szemüvegem, meg mindig valahova elkóborol, mert ezek már csak ilyen fajták. :D
Rendes lányka ő egyébként! Inni szokott, a drogról nem tudok.
Egy újabb zagyva hozzászólás sorozat.
Valaki tolmácsolna? Vagy nincs értelme? 🤷♀️
Ez valóban igaz.Nem feltétlenül lehet rossz egyedül.És nem biztos,hogy akinek családja van,boldog is.Nagyon sok kapcsolat van ahol csak kívülről sugárzik a boldogság,a látszat kedvéért.(persze nem mindenkinél).
A társadalomnak vannak elvárásai.Pedig azt számít,hogy az ember jól érezze magát,akár egyedül,akár társsal.Nem mindenkinek ugyanaz jelenti a boldogságot.
A gazdagsággal meg nem biztos,hogy a boldogságság is együtt jár.
Nem értem édes, mivel vagy gyorslistán?
Ne kokózz. KB annyi idős vagy, mint a lányom, tőle is csak azt kértem, ne drogozzon....
Neki csaladja lett, en koltoztem.
Gyorslistan vagyok a fogsinekel.
10 evvel a ballagas utan dugtam egy volt osztalytarsammal.
En maradok a kokos vagy tanul, o meg regen reszegen ment ki a tablahoz, es anyam.... semmit nem tudott felirni.
De nem hulye. Mondjuk ugy, keson ero.
Nem panaszkodott, tényként mondta,és hogy ez így is marad.
Épp a második gyermekét hozta vitte, a második komoly kapcsolata is véget ért. Ő jegyezte meg, hogy két gyerek két anya, ő már egyedülálló marad. Én nem tudtam, hogy mi van vele. Semmit nem mondtam erre, hiszen mi közöm hozzá?! De azért jó volt látni egy ismerős arcot a gyerekkoromból, ő ismert fel!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ha valaki gazdag pasival jön össze, miért jön szinte mindenki azzal, hogy úgyis csak a pénz miatt?
- Elengednéd a párodat egy ismerössel nyaralni?
- Fenyegetőző ismerőssel mit lehet tenni?
- Hogyan közöljem egy kedves ismerőssel, hogy egy egyeztetett találkozási dátum nem jó, mert orvosi időpontot kaptam akkorra?
- Szexuális álom egy régi ismerőssel?
- Nagyon tetszik egy srác. Ma pont összefutottam vele...