Reg Enor + Pajzsmirigy alulműködés (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintetek regenorozas után kialakulhat pm-alulmukodes?
2 hónap alatt 10 kg fogytam,aztan több hónapig ( igaz a dietat pár naponta elrontottam valami nemn odavaloval) folytatram így nem ment le több. Abbahagytam 4 hónapja, visszajött 12 kg,és pm-alulmukodesre utaló tüneteim vannak.
Köszönöm
hát igen sok az olyan aki semmit nem ért, én egy nagyon jó orvosnál voltam, magán úton, nem kell gyógyszert szednem annyira még nem kritikus a helyzet tény, hogy mindig is gondok voltak a súlyommal....... ez a pajzsmirigy miatt van 2,5 hónapja kezdtem közel 3kg lement az is valami mert eddig meg se mozdúlt, most már szedem az algát + a szelént amit terhesség alatt is felírtak +d vitamin ártani nem árt és elkezdek tornázni, doki is megmondta meg kell érte szenvedni, de ez nem csak a pajzsmirigyeseknek szól ez mindenkinek aki nagyobb túlsúllyal rendelkezik meg kell érte szenvedni, de mostmár úgy érzem ad annyi energiát a regenor így a pici mellett + a nem alvás mellett hogy rátudom venni magam a sok séta mellett a tornázásra, másképp nekem se fog csodát művelni, de nem csak nekem másnak se, ezt regenor videók is megmondták....
Köszönöm a válaszokat és kitartást mindenkinek!!
+ aki azt írta hagyjam a zsirokat hát szerintem egészségesebb mint az olaj ami akár rákot is okoz, csak nézzük meg a 90+osokat biztos nem olajjal főztek egész életükben ;)
Vicces, hogy Mm21 egy konkrét kérdést tesz fel (Reg-Enort fogyasztó pajzsmirigyesek tapasztalatát kérdezi), erre szokás szerint jönnek a válaszok, amiknek semmi közük a kérdéshez - "..és felejtsd el a ezt a vackot..".
Kedves Mm21! Írd be a keresőbe: Hirmann Anita Reg-Enor szavakat és a találatok között megtalálod a választ!
Raktároz a szervezeted a picinek?? Na ezzel jól megnyugtattak...
Aztán ne csodálkozz ha egy év múlva lessz rajtad még 20 kiló.
Inkább egy jó endós dokit keress aki kezeli a pm-edet, inzulint nézet és lebeszél a zsírokról..
Szia köszönöm válaszod :).
Megmondom őszíntén lehet tényleg az a baj, hogy nem rendszeres az étkezés vagyis csak bekapok gyorsan egy virslit vagy egy szelet húst..... mert az ugye könyebb a pici mellől, de befogok vezetni valait én is esti étkezésre :) mert ez így nem jó ;) a 20g zsír megvan étkezésenként csak sokszor az 1-2 szelet rántott hús v ilyesmi egy az hogy utálok főzni a pici meg nem is hagy :D. talán ebben is lehet probléma :)
Most elkezdtem megint az algát szedni, gyógyszert nem kell szednem még a tshám tartományon belül van de a doki is megmondta főleg szülés után nagyon meg kell érte majd szenvednem hogy lefogyjak mert még mindig raktároz a szervezet a picinek......
Centiben talán egy nagyon picit a combomon a nadrágon, nem sokat, igen a közérzetem jobb és jobban bírom így a nappalokat főleg hogy a pici éjjel sokszor 30-60 percenként felkölt :D
Terhességem aladt szedtem d és szelént azt is elkezdtem most, várom hogy beindúljon :) köszönöm a választ.
Kedves Mm21!
Ne keseredj el! Ha már beindult, akkor teszi a dolgát!
Általában az első pár kiló az a vízveszteség amit a szervezet elenged. Mérted magad centiben a program előtt? Abban nincs változás? Nem vagy kiegyensúlyozottabb vagy jobb kedvű pl?
Nem veszel észre centiben mérhető változást?
Szedsz valamit a regenor mellé? Esetleg gyógyszert orvosi javaslatra?
Kedves Mm21!
Saját módszeremmel fogytam 6 hónap alatt 18 kg-ot. Látom kitartó vagy, akkor megpróbálhatnád.
A pajzsmirigy alulműködésed megfelelően legyen beállítva hormonpótlással!
Karlábé szezon van, tökéletes az időzítés, ha még szereted is, akkor már csak el kell kezdened. Reggelire, ebédre edd a szokásos eddigi ételeidet, vacsora HELYETT 1 db., lehetőleg a legnagyobb karalábét nyersen! Mindig előre gondoskodj több napra elegendő mennyiségről, hogy ne maradjon ki!
Rendbeteszi az anyagcserédet, elegendő folyadéktartalma van, de azért igyál sok vizet! Egész napra elosztva testsúlyod(kg)*0,05 adja a víz mérőszámát literben . Ez hetven kg esetén 3 és fél liter. Fokozatosan növeld a víz mennyiségét! (Más folyadék nem számít bele.) Lehetőleg tisztított vizet igyál!
Sikeres fogyást kívánok!
Kinek van tapasztalata? Fogyás terén. Decemberben szűltem. Már mindent megpróbáltam, ápr.15 ota szedem a regenort. Olyan szèpen beindult 2.5kg lement. De most règota stagnál pedif rengeteget sétàlunk picivel de úgy èrzem anyagcserèm még mindig lassu nygyon. Màr kezdek elkeseredni :(
Van valakinek tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Szerintetek pajzsmirigy alulműködésre jó a jódtabletta?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Aki pajzsmirigy hormont szed alulműködésre (pl. L-Thyroxin), ha egyszer elkezni, többet nem hagyhatja abba?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Vajon pajzsmirigy alulműködésem van?