Rakott zöldségek-Ti hogy csináljátok, hogy ne álljon a víz alatta? (tudásbázis)
Rizs félig megfőzve, zöldségek félig megpárolva, darálthús ízesítve megpárolva (rendesen)... rizs+ darálthús összekeverve... egy sor ebből, aztán egy sor a félig párolt zöldségből... egy kis reszeltsajtos tejföl... aután ismét rizseshús, zöldség, sajtostejföl... be a sütőbe, amíg a sajtostrutyi a tetején megbarnul kicsit. :)
Amikor csak zöldség van... azt nálam csőbe sütött zöldségnek hívják... az is félig párolva, prézlivel megszórva és sajtostejföllel nyakonöntve megy a sütőbe, szintén barnulásig.
Már legalább fél litert öntöttem le alóla, és úgy néz ki az egész, mint egy nagy adag trutymó:DD
áááá, teljesen elment a kedvem a rakott kajáktól.
Most nekünk is villanysütőnk van, igaz, rakott zöldséget még nem sütöttem benne. De nekem a gázosban is állt a víz. :)
Egyébként szerintem a villanyos nem szárítja ki, mint a gázos, ezért áll jobban alatta. Azt nem tudom, h kéne "eltűntetni" a vizet. De engem is érdekelne.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Ti milyen zöldségeket szoktatok veteményezni?
- Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök?
- Írjunk gyümölcsöket, zöldségeket szóláncban
- Hé, pasik, tudtok Ti szeretni? És ha igen, hogyan csinaljátok?
- Rakott karfiolhoz kérnék tippeket. Ti hogy csináljátok?