Rakos 4 eves kisfiu proton-sugar kezelesere adomany gyujtes (beszélgetős fórum)
Ez ütős, letaglózó érvelés volt!
Meggyőztél, igazad van!
Természetesen aki akarja támogassa. Én az én véleményemet irtam le és azt is hogy Magyarországon is van hasonló kaliberű támogatni való
Ha a kissrác apja tájékozódott volna, akkor rájön hogy nem kell az USA-ba utaznia, hanem Prágában is megoldják a proton besugárzást, kb 6500 EUR-ért
Annyi csak akad egy nyugati családban, hamár az ottani OEP/NHS fizeti a gyógyitás kltsgeit
És igen, fizesse mindig az az ország akinek a betege. Minden szegénynek mondott országnak megvan a maga milliárdos rétege. Én legyek a jószivű tANGANYIKÁBAN VAGY iNDIÁBAN
nEM!
Elmaradt országok
Meg kellene kapirgálni miért elmaradottak pl. az elég régen felszabadúlt gyarmati országok.
A sztori nem elmaradt országrol szól, gondolom Anglia
Velemenyem szerint a betegseg nem ismer orszaghatarokat, nemzetisegeket. Csak mert egy rakos kisfiu nem magyar, nem jelenti azt, hogy magyar ember nem tamogathatja - ha akarja es tudja.
Nem kapom fel a vizet, de azt megjegyeznem, hogy eleg erdekes (diplomatikusan) a hozzaallasod.
Szomorú a kissrác helyzete, de
gondolj bele mennyi esélye van Magyarországon egy hasonló helyzetben levő kissrácnak
Van elég helye az adómánynak és az SZJA 1%-nak nálunk is
Speciális külföldön végzett ilyen műtéteket a legritkább esetben támogat az OEP
Nem kell ezen felvenni a vizet.
Adakoztam már párszor amikor telefonon megkerestek, utánanéztem a neten, valós volt. Most is van függőben egy utalásom
Azt a helyzetet meg oldják meg amelyik országban laknak, ha lehet mi is megoldjuk a hazaiakat.
Nem egyedi eset, hogy manipulálnak az adományokkal. Nemcsak magánszemélyek, de hivatalok és alapítványok is. Már régen lejáratták -e nemes kezdeményezést.
A csalók ráreppentek, mert a legkönnyebb pénzszerzési lehetőség.
Igy van, itt is ugyanannyi az Eselye az atvagasnak, mint FB-on, akkor miert irjak egyesek, h ott több bizalmuk lenne?
Mindegy is, amit tudtam en megtettem, lelkiismeretem maximalisan tiszta, aki segiteni akar, az elso hsz-ban ott a link, en nem akarok senkinek semmit bizonygatni.
Köszönöm a jokivansagokat, en is szivbol remelem, h mielobb felepul kicsi Shay.
Itt ugyanez van, nem? Bárki bármit mondhat magáról. Ne személyeskedésnek vedd, csupán a két oldal e téren ugyanaz.
Sajnos bizalmatlanok az emberek. Számos alapítványról, magánemberről derült ki az utóbbi években, hogy több került a zsebükbe, mint a betegek kezelésére. Amit végtelenül sajnálok, mert ezzel a bizalomvesztéssel megfosztották a rászorulókat attól, hogy több esélyük legyen az életre. És azt is borzasztónak tartom, hogy rengeteg pénzt kifizet mindenki járulékokra és kalapozásra kényszerülnek szülők a gyerekeikért. Már régen én is csak úgy segítek, hogy annak a kezébe adom, akinek szánom.
Kívánom, hogy minden sikerüljön a családnak.
3 hete ötezerbe került a jóhiszemûségem.
A nagyheti böjt megoldva.
Engem pont itt a hoxa fórumon húztak le, nem kevés pénzzel. Az illetővel a kezdetektől fogva naplóztam, leveleztünk, hónapokat, szerintem egy évet is szánt a dologra. Többekkel - velem is - személyes kapcsolatot alakított ki, csak és kizárólag azért, hogy pénzhez jusson.
Sajnos nagyon-nagyon sokan csinálják ezt. :( És amikor már 1-2 alkalommal az embert kihasználják, és átverik, akkor sajnos bizalmatlanná válik. Jogosan.
Éppen az ilyen esetek elkerülése érdekében csak a személyes átadás-átvételben bízok, miután leinformáltam a rászorulót.
Hivatalból esetleg megindítják a nyomozást, de pénzt abból sem fognak látni.
A közelmúltban a falunkból egy kislányt vittek az USA-ba műteni, de anyukája, mint kísérő, szállást és teljes ellátást kapott arra az időre. A TB támogatta. Csak némi költőpénzt vitt.
Éppen most hallom a Tényekben, hogy a májátültetett kislány pénzét lenyúlták, pedig hivatalosan a gyámhatóság indította bankszámlán a gyűjtést. Ezen kívül a nevükben mások is gyűjtöttek, amit a kislány családja sosem kapott meg. :(
Nem is tudom, hogyan lehet kikerülni a szélhámosságot, ha az ember valóban a rászorulót akarja támogatni. Talán személyesen.
Elveszteni egy gyereket a legszörnyebb fajdalom a vilagon . Volt egy elet elötte es van utana...
Nem kivanam meg a ellensegemnek sem - soha ! Nekem sajnos hirtelen hagyott el a fiam ki eppen a felnött kor kuszöben allt..
Egy lathatattlan sztigma kiser a hatralevö elet soran ...
Sokszor sokat segitt a hitt , hitt a joba most itt nalunk a parom lett diagnosztizalva tudörakra . No most ö mar mind a parom ö diplomas de nem a human orvosolasba. CT es ket orvosi " szaki " ket honapot adtag neki az eletbe . Most mar annak lassan 3 eve , parom sajnos erös dohanyzo ne hagyta abba es nem is engedte magat se mutenni semit ! semi konatkt az osvossal . Egyetlen en neki meg a elejen szeresztem Boszotnbol egy nagyon erös imun erösitöt , no most ha az segittet ha a ö sajat hite ha mar nem tudom elkepzelni de hala Teremtönek nem rosszabul ! forditva nagyon jol erzi magat ( jo liheg egy bycikli tura utan vagy hasonlo de probal edzenni es jol erezni magat.
Minden jot kivanok a kis fiunak es szuleinek , nem lehetne valami adomany organizaciot megszolitanni ? Pl . van sok emlek fond angliaban is pl. Amy Winehouse emlek fondja .
Sajat velemeny szerint a kemo többet art mind jot tesz , anyam ki orvos volt ö maga is sokszor mondta .
A kisfiu NEM magyar, angliaban elunk, ide jar ovodaba a kisfiam es az o csoporttarsarol van szo.
De, szepen kerlek ne rontsd itt a levegot, egyetlen pozitiv gondolatod nem volt, amit akartal mar leirtad, igen, ovatosnak kell lenni.
Ha olvasnad a naplom, abban mar tavaly irtam a kisfiurol, gondolod kiterveztem, hogy majd honapokkal kesobb nepatverest csinalok?
Koszonom az eddigi mersekelten hasznos (szamomra) eszreveteleid, de tenyleg ez a forum nem neked valo.
Segítek havi rendszereséggel egy 24 éves oxigénhiányos fiatalember édesanyjának, illetve egy 2 kisgyermekes édesanyának. Ruha, élelmiszer, ágynemû, pipereholmi... ami kell éppen.
Azonkívül 3, néha 4 idôs embernek - évek óta.
Ismerem a Szentírást: Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!
Ugy van , nagyszeru ! maradjal tovabra is bizonytalan mindenkihez es minndenhez es jarjad körul nem is egyszer minden egyes gyanus " esetet " plane ha az illetö nem magyar szarmazasu valaki ki segitsegre szorul e mocskos vilagba .
De tudod mitt ? nalom a 90 evek közepen harom gyerek harom honapig nyaralt Tjernobilbol volt orosz hoki legenda Vlado Tretjak kapus szerveszte meg az utjukat egy volt gyerek othon lakoinak. Mar mind ott van a Teremtönel ! Vlado mind feltetel nelkuli szeretettböl utaszta ki a Kijevi legi tarsasag költcsegere .
Szent iras is arra hiv fel hogy ha tudsz akkor ne tagadd meg a segitseget attol ki ra van szorulva !az nem a Te " iroasztalod " ha at is lennel b.....a ! az mar az Ö a vegtelen kibiralni fog .
Kedves Muraja!
Százmilliókat sikkasztottak így el!
Igen, az ember bizalmatlan, az ember nagyon körbejárja az esetet.
Szörnyu , nagyon rossz lett az ember !
Igen lehet mind privat szemely is gyujtenni es lehet emlek fondot is nyitni barhol a vilagon .
Ezek a reakciok remelem nem az egesz M.o . ert felelnek mert ha igen akkor nagyon nagy baj van .....Ja es ha nem magyar ? nem felnek az emberek sajat maguktol ?
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- Tudtok valami házi gyógymódot ajakherpesz kezelésére?
- Tippek zsíros haj kezelésére
- Zsíros haj kezelésére elég egy nagyon jó sampon vagy mást is lehet tenni, ami segít? Mit?
- Természetes gyógymódok MIGRÉN kezelésére, megelőzésére..
- Mennyi pénzt adnátok egy komplett nagy kezelésért egy kisebb falu kozmetikájában?