Rácsodálkoztam a boltban, hogy újra kapható régi kedvencem, a / az .... (beszélgetés)
Impulse desodorok közül az Incognito.
Hatalmas divat volt 20-22 éve, mostanában újra lehet kapni
Igen, azt hiszem...
És van még valami, amit imádtam, de nagyon régóta nem láttam már. Az az ici-pici Boci csoki...
A Creme 21-re én is emlékszem! :-)) Koleszosként ez volt az a testápoló, amit megengedhettünk magunknak. :-) 20 évvel ezelőtt... :-)))
Én a tejkaramellára akadtam rá nemrég. Azt az egyesével csomagolt és darabonként megvehető fajtát. Igaz, most "Kistehén" felirat van rajt....
Húúú, én sem voltam még gondolat sem, mikor ez nagyon-nagy dolognak számított...és beindult...
de 1997ben voltam 17éves és az akkor 21éves tesómnak is mindig ilyet kellett venni alkalmakra,mert nagyon imádta ő is :) aztán utána, 2000körül eltűnt, és most megint van
Igen, lehet kicsi vagy! 80-as évek. Szerintetetk a Retro korszak:-)
Én is szeretem a vattacukrot is:-)
Nivea classic:)
Amúgy nem rácsodálkozés, de ismét felfedeztem a vattacukrot. 4evőkanál színes cukorért kiadni ennyi pénzt...de olyan jó:)
Tényleg elírtam:-) És tényleg nem a pöttyös sorozat:-)
Amióta megszálltak minket semmi sem jó! (sport szelet, melódi, csokis parány, stb.) Mind a béna megszállóknak a szájíze szerint készül.:-)
Mesekönyv.
A négercsók sajnos nem olyan, mint volt:-(
Az micsoda?
Én a négercsóknak örültem meg pár éve:)
Én meg a Pöttsös Pannit láttam tegnap a könyves boltban:-)
Az is sok ember kedvence:-))
A creme 21 -et én is szerettem. Olyan mint régen volt?
További ajánlott fórumok:
- Léböjt ideje alatt lehet inni boltban kapható paradicsomlevet, és 100%-os gyümölcslevet?
- Melyik boltban kapható Hulala tejszín? Állítólag ez a jó a tejszelethez...Köszönöm
- Nagyon világos hamvasszőke festéket ami nem sárgul vissza milyet vegyek? Mit ajánlotok, melyik a legjobb boltban kapható?
- Termesztett már valaki csiperke gombát boltban kapható dobozból? Megéri?
- Debrecenben melyik könyvesboltban kapható tankönyv? (Gimnáziumi)
- Boltban kapható étkezési szódabikarbónát lehet puffadásra használni?