Profikat várok ebben a témában: Magyarország jelenlegi gazdasági és demográfiai helyzete.. Segítsetek!!! (beszélgetés)
Amúgy az első 2 hozzászólásomban írt kérdések már nem aktuálisak, mindegyikhez írtam már! :)
Köszi a segítséget nektek!
Tegnap az frakciók alakulóülése volt:
"Navracsics Tibor felvezető beszédével megkezdődött a Fidesz és a KDNP parlamenti frakciójának alakuló ülése az Országház Felsőházi termében szerda délelőtt, tizenegy óra után."
Nah, ami cikket találtam, annak ez a főmondata (nemtom, hogy hívják ezt pontosan, ez volt a cím alatt, vastagon szedve):
"Ismét sajtónyilvános az Országgyűlés május 14-re tervezett alakuló ülését előkészítő egyeztetés a parlamentbe került pártok frakcióinak képviselői között az Országházban.
Várgyá, mégsem...
Mindjárt olvasom.
Mert ha igen, az a párt honlapjának fényképei szerint tegnap vóóót...
(Nincs magyar adóm, így nem nézek híradót - lehet, h online mégiscsak kéne...)
Bárkinek, bármilyen ötlete, infója van az egyes témákhoz, kérem ne fogja vissza magát :)
Nagyon nagy segítség lenne, én már kifogytam az ötletből, kezdek megőrülni ettől az Audittól!
Az egyes pontokhoz 1-2 mondta kell csak!!! Nem kifejtős! Csak 1-1 gondolat, tény..
-Demográfiai helyzet:
-Társadalmi rétegződés változása:
-Változások az életmódban és a kulturális helyzetben:
-Változások a közgondolkodásban:
-Világtendenciák lecsapódásának dinamikája:
Technológiai változások :
-Az infrastruktúra változása:
-Új technológiák beáramlási dinamikája:
-Fogyasztók fogékonysága az új technológiákkal kapcsolatban:
A következő kérdésekre kellene sürgősen választ találnom.. Az interneten sajnos sok egymásnak ellentmondó információt találtam..
Egyetemi Audit készítéséhez kellenek a következők, Magyarország helyzetével kapcsolatban!
-A gazdaságpolitika változása:
-A GDP helyzete, változása az elmúlt időszakban, helyi valutában, Ft-ban, és Euró-ban:
-Az infláció változása és jelenlegi helyzete:
-Az adózás változása:
-Jövedelmek változása és jelenlegi helyzete:
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Sulisok! Kéne nekem egy Magyarország térkép, amin a gazdasági üzemek vannak bejelölve, tud valaki ilyet itt a neten?