Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
a hét elején csináltam tesztet,3 napon is megismételtem és mindegyik pozitív lett.Az utolsó digitális volt és 1-2 hetet mutatott. Kiszámoltam és szerintem kb 4 hetes terhes vagyok. A nőgyógyász jövő7re adott időpontot, viszont semmit nem érzek, sem hányinger, sem rosszullétek és még kívánós sem vagyok. szerintetek ez nem jelent gondot???
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia
Köszönöm a választ:) Azóta már eltelt néhány hét és bár vannak félelmeim, de megnyugodhattam, hiszen kisbabám lesz:). Már a 13. hétben vagyunk. Május 31én voltam UH-on és mindent rendben találtak. NAgyon boldog voltam, és vagyok na meg leszek is.:D
És ti hogy álltok?
Sziasztok!
Látom itt is csak 2 új hozzászólás van.
Ebben:
a fórumban is írtam már, hátha fellendülne.
Emese, így ismeretlenül is gratulálok!
Jövő héten én is szeretnék már pozitívat tesztelni!
Egy kérdésem lenne:
Mikor tudtad (vagy legalább sejtetted,) hogy terhes vagy? (Mert ugye vannak akik sokáig nem éreznek semmit, csak a mensi elmaradása az egyetlen jel számukra, mások meg minden apró dolgot észrevesznek magukon...Te melyik "csoportba" tartozol?
Szia!
Nekem március 15-én volt utoljára meg,13-án kellett volna megjönni,15-én csináltam egy tesztet és pozitív lett.Mivel március 15-től számolják ilyenkor a terhességet,akkor elvileg már papírforma szerint 4 hetes voltam.Következő héten elmentem orvoshoz(5 hetesen)és ott megvizsgáltak és papíron is megállapították a terhességet.Szóval én nem cicóztam elmentem,mert addig nem is szerettem volna nagyon beleélni magam,hiszen az ember teste sok mindenre képes,féltem,hogy csak bebeszélem magamnak.De így utólag szerintem várhattam még volna vele 1 hetet.Szerintem várd meg a 6 hetet.Jövőhéten leszek 7 hetes,és akkor fogok menni a magánorvosomhoz is,és a védőnőhöz.Alhasi fájdalmaim szoktak lenni nekem is,de állítólag az,ha csak ilyen ideiglenes,gyorsan jövő menő fájdalom,akkor normális,mert nő a méh.Ha kérdésed van még,akkor nyugodtan írj,és beszélhetünk.
Emese
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni tőletek. februárban volt egy méhenkívüli terhességem, ami spontán vetéléssel végződött kb. az 5.6. hétben. Azért nem tudom, pontosan mennyi idős voltam, mert amikor elmentem dokihoz már halvény piros vérzésem volt és először semmit sem látott, rá két napra pedig erős görcsöm lett és a fürdőben el is ment.Beküldött a dokim kórházba, ott szépen tisztultam így nem kellett beavatkozás.
Március 8án volt az utolső menzeszem első napja most április 4-én kellett volna megjönnie. Két napig volt barnázásom, de nem sok. 10én csináltam az első tesztet mindkét csík erős majd egy digitálisat is ami azt jelezte több mint 5 hetes terhes vagyok.Néha erősebb néha gyengébb alhasi fájást érzek, fel vagyok fújódva nem csak pisilni járok gyakran, megy a hasam. Félek, hogy újra méhenkívűli terhességem van. Várjak még néhány hetet, vagy a jövőhéten menjek el orvoshoz?
Előre is köszönöm a választ.
én mindenképp javaslom a napi 3x1 magneB6ot (ezt a fajtát,mert ez könnyen lenyelhető: [link] )
nyugtatja az idegrendszert(ez a magnézium természetes hatása, nem kell félni,nem nyugtató)és az izmokat is lazítja, görcsöket jó esetben megszünteti :) nekem az elejétől javasolta a doki,csak nem szedtem... aztán rájöttem,hogy kellett volna.. onnantól,hogy elkezdtem, semmi gond nem volt :)
ha eddig nem szedted,mindenképp ajánlatos... mind2töknek jót tesz csak :) és persze + valami magzatvédő vitamint...:) ezek nem vénykötelesek.. bármikor megveheted :)
Köszi. Tökre izgulok...
Hány % esélye van annak, hogy 3 pozitív teszt hamis eredmény legyen? :)
További ajánlott fórumok:
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ez a terhességi teszt pozitív?
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- Ti nem érzitek felelőtlenségnek, ha a leendő anyuka a terhessége 12. hetéig nem megy el orvoshoz?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?