Osztálytalálkozókon részt szoktatok venni? (beszélgetés)
Igen.
A középiskolás osztálytalálkozókon mindig ott voltam, sőt az egyik szervezésében segítkeztem is. Nagyon jól éreztem magam, rengeteget nevettünk. Olyan érzésem volt, mintha tegnap váltunk volna el egymástól. Mondjuk én kollégista voltam 4 évig, ahol nagyon összekovácsolódtunk.
Remélem a következőre is el tudok menni.
Nem. Általános iskolain egyszer voltam, de nem is ismernek már meg...a középiskolai társak szintén. elmennek mellettem. sosem voltunk jóban, nem tartoztam a klikkbe... :D
a középiskolaira el sem mentem, de ahogy láttam, nem is voltak sokan (kb. 10 fő a 32-ből). úgyhogy talán nem bennem van a hiba... ;)
Érdekes, mert régen én piszkáltam anyukámat, hogy menjen el, milyen jó móka lehet. erre tessék, engem sem érdekel.
itt már megtárgyaltuk :)
---------------------
A válaszom változó . Most hétvégén megyek általános iskolaira de középiskolaira nem biztos hogy mennék de az utolsón ott voltam ( utazás, macera stb...+ a facén is rajta vannak a legtöbben)
volt általános iskola 8éve,épp a 20.szülinapomon tartották,nem mentemel persze
volt középsulis is,de a 24ből 6an jelentek meg,még az ofő sem...pedig mindenkinek lett szólva...
én akivel úgy gondolom hogy érdemes azzal tartom a kapcsolatot továbbra is,a többiekre meg nem vagyok kíváncsi
További ajánlott fórumok:
- Kötelező a Statisztikai Hivatal felmérésében részt venni?
- Házi vízműhöz hol tudok alkatrészt venni?
- Lehet lombikon részt venni, ha a párommal nem vagyunk házasok?
- Gimnáziumi osztálytalálkozóra milyen ajándékot illik venni az osztályfőnöknek?
- Elítélendő, ha szeretnék külföldön tanulni (csereprogramban részt venni) egy gyerekkel a hátam mögött?
- Jogi asszisztensi képzésen szeretnék részt venni...