Osztálytalálkozó!!! (beszélgetés)
A középiskolai osztálytalálkozókat én szoktam szervezni. Jövőre lesz a 36. évi (mivel általában olimpiai években tartunk). A volt iskolánkban szoktunk gyülekezni.
Nem szabad "túlszervezni". Szinte mindig akad 1-2 személy aki nem érzi jól magát a társaságban. Ezt tudomásul kell venni. Mi 26-an voltunk - már 8-an nem élnek ...
A hely megtalálása döntő lehet. Az étkezést a legfontosabb megszervezni. Ez nagy hatással lehet az egész rendezvényre a többi spontán jön. Lehetőleg ne éjfélkor zárjon... Fontos, hogy hajnali 3-kor valaki tudjon még legalább 1 helyet ahová be lehet ülni. Nekünk (legalábbis a "magnak") reggelig tart.
remélem ez is jó hangulatba fog tellni :)
a kaján vaciláltam, de úgy döntöttem h egységes lesz, ha meg valaki vega lett, annak csinálnak külön ételt!
Mi akkor találkozunk, amikor kedvünk tartja.
Nem kötjük jeles évfordulóhoz.
Legutóbb bementünk a suliba, onnan meg egy sporttáborba. Ott aludtunk, buliztunk, beszélgettünk.
Júniusban lesz 17 éve, hogy ballagtunk (tejóég :D), utoljára 2,5 éve volt a tali.
Vittünk fényképeket, nagyon jókat nevettünk.
az jó ötlet
általában szokás elvinni a régi fényképeket pl.osztálykirándulásokról, stb..
program?
étterem, körbeülünk, beszélgetünk, falatozunk
További ajánlott fórumok:
- Mennyire tudnád elfogadni, ha egykori osztálytársad, aki valaha fiú volt, lányként jelenne meg egy osztálytalálkozón?
- Menni vagy nem menni... osztálytalálkozó
- Szingliként szembesülni azzal, hogy a volt osztálytársak/barátnők házasodnak és szülnek.
- Egy nagyon arogáns egyetemi osztálytársaddal aki mindig szúrkál hogyan viselkednél?
- Bunkónak gondolhat vajon az osztálytársam?
- A kislányom osztálytársát agresszivitás miatt gyerekpszichológushoz küldték, de az anyukája nem viszi el