Online koldulás: cyberbegging. Vélemények? (beszélgetés)
Tibike, eme története elég hajmeresztő, már-már hihetetlen.
Nekem ne mondja senki, hogy egy európai országban, a hatóság nem tudja megállapítani, hogy a számlámról fizetett gépjármű, kinek a tulajdonába került a kereskedőtől. Nem Csádról beszélünk.
Tibike, én azt is el tudom képzelni a marokkói haverod nem is veszítette el a telefonját, egy idegen honnét a viharból tudná, hogy ti mit beszéltetek meg?
Szerintem fizettél egy plusz kocsit neki, vagy valamelyik haverjának.
Streamelnek. 😊
Remgeteg szponzoruk is van.
:OOO
Hát én ezeken a videósokon is kivagyok.. abból élnek, hogy felveszik, ahogy játszanak a neten....
Szerintem én is törlöm nemsokára. De amúgy ja, nagyon elszaporodtak! 🥴
Ha dolgozol, az már nem is normális! Van olyan aki felmondott, mert ebből is megél. De van olyan aki 3 nap alatt, 3 milliót összetarhált mellműtétre (Noryna)
Óóóóó, hát az más.
Majd 15-év múlva megint jön, és akkor meg tudod kérdezni tőle.
Tedd ki a legrégebbi kalapod az egyik templom ajtajához.
Itt-ott fog pottyanni bele valami. (néha verébszar is...)
Camerát is tegyél fel figyelni, mert lesz aki úgy csinál mintha tenne bele, de üüüüügyesen kivesz belőle.
A Jehovah's Witnesseseknek pedig megint más ötletük van.
Tudnánk persze.
Feltételes módban.
Vakard meg a hátam, és én is megvakarom a tiédet.
Es igy kipengettel 1-2 milliot? Majd a masiknak 8000 eurot, es ezutan egy idegen szamlara 2000-et utaltal.
Vagy troll vagy, vagy en hulye, hogy dolgozok a penzert.
Bocsi!!! 🙏 De erre mondják, aki hülye............
aki nem tanul egy, na jó két esetből, arra mit mondjon az ember?
Az egy másik. Egy magyar lány. Talán 2007 körül online chat-eltünk sokat. Aztán eltűnt egy időre, de ismerős maradt a fbookon. Rendben. Pár éve néha kéregetett, kihasználva olyan alkalmakat, amikor a pia miatt másnapra elfelejtettem az egészet. Ugyan felírtam, de mindegy. Aztán egy hónap múlva megint, és megint... Aztán egyszer józanul felhívtam, és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal elküldtem a francba. Letiltottam. De valami ismerősén keresztül bejelölt, és felhívott msn-en. Visszakönyörögte magát. Vagy háromszor. És kezdődött elölről. 😔 Mondtam neki egyszer: szerzek neked munkát, lenne hol laknod ideiglenesen, csak lépjél már, légyszíves!
Jó, jó, ígérem, visszaadok mindent, csak még egy kicsi pénz kell, hogy talpraálljak!
És még... és még... és még...
Nos ennek vége lett, de nem tudom, hány ilyen hülyét fogott ki, mint én, és mennyit kereshet havonta.
További ajánlott fórumok:
- My free zoo online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk!
- Létezik/létezhet online barátság?
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Mi lenne a véleményetek egy online galériáról (webshopról)?
- Online angol tanulás egyedül - vélemények?
- Tesco, webközért online vásárlást próbáltad már? Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi!