Nyaralás, üdülés előtt megnézitek a helyről alkotott véleményeket a neten? (beszélgetés)
Sosem szoktam kukacoskodni.
Nyilván nem lehet minden tökéletes, mert mások az igények, de én mindig jól akarom érezni magam, és ez (elenyésző kivétellel) sikerül is. A kisebb hiányosságokat szinte észre sem veszem, vagy ha igen, nem problémának fogom fel.
Ok, voltunk olyan helyen is, ahol kb minden foscsi volt első nap, aztán ahogy szóltunk, valahogy javult a színvonal. Érdekes amúgy, hogy erről a helyről akkoriban pont jókat olvastam. :D
Igazad van, tényleg ilyen szélsőségesek a vélemények, azért ezeken belül is lehet szűrni, ha mondjuk jóval több van a pozitívból vagy a negatívból, meg az se mindegy, hogy valaki csak oda írja, hogy car, vagy részletezi, hogy gödör van a heverő közepén, ezért alvásra alkalmatlan, vagy hogy külső szigetelést végeznek az apartmanon és reggel hétkor már az állványokon döngenek a munkások, mikor a nyaraló még aludna egy kicsit ...
Mi mindig megnéztük a véleményeket, bárhova mentünk.
Sziasztok,
idén nem foglaltunk sehova szállást, nem találtam olyan kuponokat sem amik megfelelőek lettek volna, DE tavaly ahol voltunk nyaralni kérte a tulaj, hogy írjunk véleményt a googleértékelésnél...eddig sose figyeltem erre a lehetőségre, azóta viszont egyre inkább :( Most hogy idénre keresek szállást, a második lépés, hogy beírom a netre és megnézem, hogy aki már volt ott elégedett volt e vagy sem .... Szerintetek érdemes ilyenekre adni - főleg úgy hogy egy helyről az egyik ember áradozi, a másik aztmondja pl. munkásszálló :( - Ti nézitek??? Köszi ha megosztod velem a tapasztalataidat :)
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Ki fizesse a 19 éves gyerek nyaralását a haverokkal?
- Terveztek-e az idén nyaralást, és ha igen, ki hova?
- Nem értem mit indul meg minden nyaralásszezon elején a...
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Cukorterhelés eredmény. Megnézitek légyszi?