Nyaralás Dominikán (beszélgetés)
Mi mar a harmadik telet ott töltjuk el es soha meg nem volt problema a bisztonsagal .Bejartunk sok helyet Dominikan ott a közlekedes is egyszerubb ( taxik jarnak hosszu tavolokra is)
Haitiböl sokan dolgoznak ott es azokra sem tudunk mondani egy rossz szot , nekunk nem messze onnan hol a osztrak Falco ( Johan Hölcer ) töl volt a alberletunk . Sajnos ott is halt meg nem messze es N. Lauda hozatta vissza ausztriaba .
Hogy nyomor negyedek ? hat annak dacara mindehol mosoly es elegedetseg uzen vissza . Sok kanadai inkab ott valassza a alberletett kösztuk a teleleshez.
En csak ajanlanii tudom es igen ejszaka is nyugodtan lehet setalni , kulömben vannak örök mindenfele .
Ez jo kerdes, megkerdezem a paromat :))
En siman beernem egy wellness hetvegevel, neki kell inkabb a napsutes, tengerpart, palmafak; szerinte csak ilyen kornyezetbe tudna "feltoltodni"...
Akkor itt is ugy lehet mint Egyiptomban...:( a szalloda es kornyeke kesz paradicsom, 200 meterrel odebb meg ott a szemetdomb!
Fo celunk a pihenes: a szobatol max a partig s vissza :P
Meg utana olvasok mas forumokon is, koszi szepen az infot!!!
annyi pénzből már Dubai-ba is elmehettek.
Tökéletesen biztonságos, csodálatos a tengerpart, igényes és luxus környezet még a kisebb csillagos szállodákban is! Nem mellesleg minden új!
Barátságosak és segítőkészek az emberek, és vadítóan jó idő van! :)
Csodaszép emlékeim vannak onnan!
Most jöttek haza a barátaink onnan. Tőlük azt hallottam, hogy a tengerpart meseszép. Fehér a homok és a víz kristálytiszta és olyan szine van mint a mesében. Csodálatosan szép kék.
DE.....a szállodák környéke igényes tiszta és biztonságos, az üdülőkörzeten kívül borzasztó a helyzet. Kosz, nyomor, szegénység, bűnözés!!!! De tényleg! Sötétedés után nem tanácsos kint sétálni.
Nem szeretném elvenni a kedved, de ez van. Ha tervezel ott üdülést, nagyon kérdezz utánna.
Sok sikert!!!!
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Ki fizesse a 19 éves gyerek nyaralását a haverokkal?
- Terveztek-e az idén nyaralást, és ha igen, ki hova?
- Nem értem mit indul meg minden nyaralásszezon elején a...
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Erdélyi nyaralás, mit nem szabad kihagyni?