Nincs köztünk szex (beszélgetés)
Nem kell teljesen komolyan venni, de azért a kijelentés elgondokodtató:
100%-ban csak egy kutya érzelmeiben lehet megbízni...
szerintem ha egy pasi hazudozik, hogy faradt, es hogy azert nem kivanja mar gyakrabban, mert o az igazi, annal ott figyel valaki a hatterben :D ilyenkor nagyon kozhelyes es nagyon idiota dolgokat birnak mondani, mindig csodalkozom, hogy a nok meg el is hiszik
ertheto, ha a forumindito nem tud konnyen donteni a szakitas mellett, hiszen megszerette ezt a ferfit, csak mar nem olyan, mint akibe beleszeretett, es valoszinuleg nem lesz hirtelen nagy valtas es kivanas. majd kiabrandul idovel, elmulnak az erzesek, es akkor tovabb all
nekem úgy tűnt az eddigiekből, hogy egyedül anyagi biztonságot tud adni, mást nem.
lehet, hogy nincs senkije. most, még. de előbb-utóbb lesz, ha a jelenlegi párját már nem kívánja.
Egy percet sem kéne pazarolnod rá. De majd utólag vered a fejed a falba.
Az lenne a "legjobb" ha lenne valaki és lebukna. Akkor talán kirúgnád. De így még elpazarolsz éveket az életedből. De legalább ne szülj neki... Neked lesz nehezebb az élet, hidd el.
Ez oké is lenne, de
1. ha szeretem a másikat akkor igénylem a közelségét. Simogatom, hozzábújok, megölelem
2. nem alázom meg
Szerelem ezesetben a pasi részéről nincs. Amúgy meg igen hamar elmúlt a kezdeti lelkesedés... Erre milyen közös életet lehet építeni??
el is hinnem, hogy nincs mas no, ha nem csinalt volna ugy, mintha hulye lennel, mikor felhoztad a dolgot, vagy ha mikor eloszor szoltal, odafigyelt volna magara, rad, es nem utasitott volna el ugyanugy folyamatosan
mar bocs, de ha o mindig hullafaradt (2-3 hetenkent hogy-hogy nem), egy oralis akcio vagy petting nem nagy kunszt, de hogy leszarja, hogy te kivanod ot, a szexet, mindezt egy masfel eves kapcsolatban, nem 10 evesben, az gazos
a vegeredmeny szempontjabol mindegy, van-e masik no vagy nincs, mert ugy elni valakivel, hogy vard, hatha megkivan, es probalkozni feleslegesen az megol idovel minden szerelmet, vagyat. ha megmondana az igazat, annyival lenne jobb, hogy akkor nem fecserelsz idot ra, es nem zuhan a noi onertekelesed peldaul
Oké.
A többi olvasónak szántam, sokan hajnalban járunk. És biza sok - sok csaj van. Pasikból alig. Ők később mennek...
( megkérdezték tőlünk : hová mentek ilyen korán? azon a vonalon, és akkor, szinte csak mi megyünk ).
Én nem a kuncsaftokra várókra céloztam és nem a tisztességes, hajnalban dolgozó nőkre.
Csak a fórumindító szerint hajnalok hajnalán semelyik nő nem akarna hetyegni....erre írtam, hogy pl egy férjes asszony, aki korán reggel jár munkába, kicsit előbb indul el otthonról és műszak előtt lezavar egy légyottot a szeretőjével. A hajnali óra nem kizáró ok..
Reggeles vagyok, nagyon sok nő buszra vár a pályaudvaron. Köztük én is akkor megyek.
Én nem pasizni, a többiek se.
Van pár melohely ahol 5 kor már varrnak...
szerintem a legtobb ember, akit megcsaltak, legyen az no vagy ferfi, soha nem gondolta volna a parjarol, es ugy hitte, mindig tudja, merre jar, mit csinal a parja
szerinted van mas elfogadhato magyarazata annak, hogy egy fiatal ferfi, aki elvileg szereti, elvezi a szexet, az csak 2-3 hetente akar szexelni a baratnojevel, sot visszautasitja, ha az kozeledik? lehet persze faradtsagra hivatkozni, de mint azt itt is sokan mondtak neked, az egy-ket alkalomba belefer, de nem folyamatos jelleggel, es furcsa, hogy ha te kezdemenyezel, o akkor sem kivanja es nem akarja. ritkasan viszont igen. es nem erdekli, hogy ez neked rossz es megalazo, hanem 'elgondolkodik' rajta, ugyan mar...
megertelek, hogy ez neked milyen rossz erzes lehet, es ezert tartom szemetnek az ilyen ferfit, mert amig te ragodsz, beletorodsz, remenykedsz, es mar azt elfogadod, hogy o gondolkodik rajta, addig o hulyere vesz es massal hetyeg.
(munkasruhaban is lehet hetyegni, es nem hiszem, hogy a munkatarsai minden pillanatban vele vannak reggeltol estig, munkaba menet es jovet)
egy feleves migrent mar egy pasi se hinne el egy nonek, de a nok azzal, hogy 'de szeretem' barmit kepesek magukkal elhitetni
azert viccelodtem felig az elejen, hogy hacsak nem hiztal oltari nagyot a megismerkedesetek ota, nem nagyon lehet mas ok, mert azt elhinnem, hogy nagy kulso valtozas miatt egy pasiban csokkenhet a kivanas, de ha nem volt semmi drasztikus valtozas (gondolom a fogmosasrol es szortelenitesrol sem szoktal le), akkor nehogy mar masfel ev alatt oda jusson valaki, hogy nemhogy nem tamadja le a nojet, ha egy agyba kerulnek, de visszautasitgatja gyakran
Szerintem itt nincs másik nő.
De azt azért hozzáteszem, hogy vannak nők, akikkel hajnalban lehet találkozni, mert ők is tilosban járnak...
sajnos ez mar csak vergodes a szarban, es hazugsag magadnak, hogy mukodhet a dolog, mert o elgondolkodik rajta, miert is lehet rossz az neked, ha keves a szex es visszautasitgat
milyen kapcsolat az, ahol te is visszautasitod, hogy bibibi most majd megtudod, milyen erzes
ha majd szakitotok, ki fog derulni, hogy van ott valami elkotelezett, baratos vagy ferjes nocske, akivel idonkent elvan, azert nem lepett es mindegy neki
Most találtam rá a témára..
Igen ahol ilyenek meló után, sőt közbe is, büdös koszoszosak, kizárható egy új szerelem...
További ajánlott fórumok:
- Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki?
- Miért nincs kedve a pasinak a szexhez?
- Új kapcsolat, érzelem és szenvedély, de nincs szex. Ilyenkor mi van?
- Miért mondja a férfi a nőnek, hogy "félti", amikor a szexen kívül nincs más kapcsolat köztük?
- Sok veszekedés volt köztünk, mára rendeződött, de a szex nem működik nálam. Van ebből visszaút?
- Mit tennél, ha a munkahelyeden nem fogadnak el? Már 1,5 éve dolgozom, de nincs kommunikáció köztünk (csak a legfontosabb munkáról)