Nézd meg ezt a videót! Miért nem lehet jobban odafigyelni? :( (beszélgetés)
igen,ha valaki normálisan gondolkozik, akkor így tesz..
meg egyébként is a nyugdíjasok még spórolhatnak is az útiköltségen, ha mondjuk busszal vagy vonattal utaznak...
Igen, ez jó ötlet lenne,én is elvenném a jogsit ha már az időseknek nincs annyi eszük ha nem bírják-ne vezessenek! Aki már úgy érzi annak nem kéne vezetnie idősebb korában.
Apukám 65 éves, és pár éve már nem vállal hosszú utakat (100-200 km-ert sem), itthon a faluban vezet már csak.
65 éven felül meg is szüntetném a jogosultságot!
Itt nálunk, egy 17 éves fiatal fiú azért halt meg, mert egy idős bácsika elaludt a volán mögött és elütötte..
hát igen...
Ezért is írtam, hogy 17 éveseknek nem adnék még jogsit!Minimum korhatár 20-22 év!
itt egy rövidített változat, ehhez nem kell belépni
Egyébként a balesetekhez annyit, hogy szörnyű a vezetési morál ami Magyarországon van. Kezdve ott, hogy az autósok nem állnak meg a zebrán, dudálnak, előznek, sietnek, anyáznak stb., mindenki tudja.
Angliában élek, Londonban ami egy 8 milliós város, balesetet 3,5 év alatt nem láttam, ha már csak a zebrához közeledek megáll az autós, olyan még nem volt, hogy nem áll meg.
Mindenkinek kellene változtatni, hogy együtt előzzük meg a baleseteket amennyire csak tudjuk.
Szerintem keményebb törvények kellenének!
Pl. 17 évesnek nem adnék még jogosítványt,kötelező pszichológiai vizsgálattal kellene megadni a vezetői engedélyt, a legkisebb alkohol fogyasztásért elvenném a jogsit,minden közúti ellenőrzéskor szondáztatnék,minden városban kelle egy trafi!!!!
Az az első szerintem a legrosszabb..ahogy meghal a szerelme...fúúú..
Ilyenkor az ember úgy szeretne valamit tenni ez ellen,de sajnos nem lehet..mint írtátok nagyon sok felelőtlen ember van,és szerintem ezzel nem lehet mit kezdeni...mert minden kampány ellenére lesznek balesetek!:S
azokat én sem bírnám!
Pont most az egyik hoxás barátnőmnek kínozták és mérgezték meg a cicáját :(
További ajánlott fórumok:
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Hétfőtől jobban odafigyelek a kalória bevitelre, amikor lehet számolom is.ki tart velem?segítsük egymást
- Szerintetek lehet csak az étkezés odafigyelésével fogyni?
- Szerintetek ha mekiben fogok dolgozni, az fizikai munkának számít? Ha odafigyelek a kajára, lehet ettől a fajta munkától fogyásra számítani?
- Sztóma esetén mire kell odafigyelni az étkezésnél, mit lehet enni?
- Thrombocytaszám: 386 G/l egy kicsit magas most ez gondot jelentenek-e, esetleg mire kell jobban odafigyelni a mindennapjaimban?