Nem kívánom a szexet, ha mégis van akkor 1-2 napig fáj a méhem. Mitől lehet? (tudásbázis)
Anyaság, újdonság, fáradtság...adj magadnak időt!
Ami a fájdalmat illeti: nekem azt mondta az orvos, hogy az izgalmi állapot vérbőséget okoz. Ha ezt nem vezeti le az orgazmus, hanem mintegy félbehagyod a szexet, akkor jelentkezik a fájdalom.
Sok beszélgetést javaslok, és valaki itt lentebb írta, hogy egy ideig próbáljátok az aktus nélküli szexet.
Azért tudom behatárolni mert amikor "elvadul" a szex jó is de közben fájdogál is... Aztán pedig 1 napig biztos...Ahhoz tudnám leginkább hasonlítani mint amikor meg akar jönni és "görcsölgetni" kezd az ember hasa...
Az lesz köszönöm!
Nem vagyok azért 100% biztos benne.Igazán ennek még nem is néztem utána mert tudat alatt nem igazán gondoltam rá... Úgy érzem-gondolom-remélem azért addig még van egy jóó pár évem.Vagy lehet, hogy neem? Igen, 36:-))) Khm...
Dokinál nem voltam még ezzel a problémával de a minap gondoltam már rá, hogy elmegyek.Nem vagyok túl lelkes a gondolattól, mert lehet, hogy csak véletlenek sorozata de eddig mindent elrontottak amit lehetett:-((
Elgondolkodtató amit írsz... Nagyon is:-)
Nem háborogtam:-) csak nem értek vele egyet.Mert én ismerem magam-ellenben veled-veletek- és tudom, hogy ha a vonzalom megszűnt volna akkor már tettem volna lépéseket...Persze, lehet mondani, hogy a gyerek/gyerekek miatt maradunk együtt de ez egy hülyeség szerintem.Az akkor már tényleg súrolja a helyrehozhatatlan kategóriát.Akkor máshol keresném a boldogságot!
ha nem kivanod a szexet alapbol, az eleg ok a nem nedvesedesre. szerintem ahogy leirod a helyzetet, nem arrol van szo, hogy a parodat nem kivannad mar, vagy nem vonzodnal ugy hozza, mint korabban. sok notol hallottam, hogy pl. szules utan mar nem kivantak a szexet, leszoktak rola szinte az atmeneti idoben
azert kene minel elobb dokihoz menned, mert ha valamilyen hormonalis vagy szervi oka van, akkor szenvedhetsz barmeddig es barmivel, nem fog magatol megoldodni. ha pedig ezeket kizarjak, akkor marad egy csomo lehetoseg javitani a helyzeten.
Hát azért nem egészen. Mi 18 ève vagyunk együtt de nedves leszek tőle. Szóval nem mindenkinek azt jelenti a felizgulás,hogy ha már kiismerted akkor nem tudsz felizgulni valakire. Cseppet sem. Összeszokott partnerrel is nedvesedik egy nő, ha van még vonzódás. De akinél ezt jelenti a vonzódás, hogy csak amíg meg nem ismerte rendesen, annak tanácsolom, hogy tényleg sűrűn váltogassa a partnereit.
Viszont egy tartós kapcsolatban, ha nem betegség vagy stressz áll a háttérben, hidd el, hogy ez jelzés értékű, ami nálad fellépett. Nemcsak ahhoz lehet vonzódni, akit még nem ismertél ki, tehát ez nem az eltöltött idő függvénye, hanem hogy van valami, ami miatt nem vonzódsz hozzá.
Ja, apropó fàradtság, még ez sem mindig gond, mert nem okvetlenül, aki stresszes, nem tud szexelni, ellekezőleg, fáradtság, stressz is egy normális nemi élettel tűrhetőbbé válik pont. Kiszexeled magad, jobban alszol, akkor meg pihentebben ébredsz, stb. stb. Szóval én azt sem mindig tudom megérteni, amikor valaki panaszkodik, hogy fáradt a szexhez. Talán nem a megfelelő partner miatt van.
Másrészt meg nem erőltetheted az érzelmeket. Ha te nem akarod tudomásul venni, hogy ez van nálad, akkor kezeld a tünetet és használj síkosítót! De ne várd, hogy ha te nem vagy felizgulva, akkor majdcsak nedves leszel. Használj síkosítót és kész. Használhatod szeretkezés előtt is, nem muszáj, hogy mindenáron szembesítsd a férjet azzal, hogy nem kívánod. De szerintem ez csak afféle eltussolása a lényegnek. Ha mégis úgy érzed, hogy csak ez az egy dolog, a szárazság áll közétek mert amúgy meg bevallásod alapján minden tökéletes, akkor síkosíts, ha ettől megnyugszol.
Meg nem szeretnélek analizálni, nem az én reszortom, csak némi felháborodás volt benned, hogy páran feltèteleztük, hogy nem vonzódsz. Ezt magadban kell tisztáznod, addig meg marad a zselé.
A síkosító is egy hosszú távú megoldás, hiszen a menopauzában lévő nőknek már nagyon szükségük van rá.
De inkább arra tippelek, hogy megszűnt köztetek a vonzalom, vagyis te szexuálisan már nem vonzódsz hozzá.
Kivéve, ha valami betegség áll a háttérben. Meg nem tudom, mennyi idős a gyereked, az is lehet, hogy csak újra vissza kell szoknod a szexhez. Egy csomó minden lehet. De a legfontosabb, hogy nem tetszik a partner, mert ha tetszene, nedvesednél.
lehet talalgatni, de inkabb doki minel elobb. valoszinuleg neki jobb tippjei lesznek :D addig meg kiserletezgessetek olyan pozicioval, amiben nem vagy annyira megbolygatva, akkor talan nem fog fajni utana
lehet, hogy hulye otlet, de talan nem a meheddel van problema, hanem erzekenyebb belekkel. tehetnel probat ugy is, hogy szex elott jo par oraval mar nem eszel semmit. az is okozhat utana hasgorcsoket
Göbök lesznek azok. Laborban voltál? TSH, T3, T4 rendben van?
Simán lehet hormonális ok a háttérben.
A hasi izomzatod rendbe jött a szülést követően? A tartóizmaiddal mi a helyzet?
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de a méhed nem vett fel más helyzetet a szülést követően?
Az izomzatod edzésére ajánlom Kriston Andrea gyakorlatait. Youtube-on is találsz szerintem.
Egy ideig szexeljetek úgy hogy nincs aktus. Rengeteg más módja van a kielégülésnek mindkettőtök számára.
Nem tudom mennyire fantáziadúsak az együttléteitek, de próbáljátok meglepni egymást.
Vagy fedezzétek fel újra a lakást!:)
Nem tudom mennyi idős a baba, de ha lehet, egy-két estére bízd másra, és valóban legyetek együtt.