Ne foglalkozzak ezzel az albérlettel? (beszélgetés)
Pont ma volt a híradóban, hogy egy albérlő tulajdonosnak adta ki magát és több jelentkezőnek is ki akarta adni a lakást. Na te egy ilyenbe futhattál bele. Az ilyennek tényleg sürgős, hogy pénzt kapjon.
Óvatos légy, vigyázz a pénzecskédre.
Albérletet keresek, 2 hete jelentkezett egy idős nő, hogy ő tudna nekem ajaánlani egyszemélyes szobát,majd mondtam neki, hogy szeretném, ha a lakótársak nyugisak lennének, és nem dorbézolnak egész nap.Ekkor dicsérni kezdte a lakótársakat, és a lakást, s mondta, hogy jobb lenne, ha minél hamarabb aláírnám a szerződést, mert szüksége van a pénzre, de a laksást nem engedte megnézni, később ismét hívott, s megbeszéltük, hogy pénteken mehetek lakást nézni, s hívjam fel előtte.
Én csütörtökön fel is hívtam, s leordított, hogy szó sem lehet a lakásnézésről
További ajánlott fórumok:
- Homeopátia a mindennapokban. Azok írjanak akik tanácsot tudnának adni, estleg ezzel foglalkoznak.
- Párom egyik szülője halála után nagyon megromlott a kapcsolatunk csak ezzel foglalkozik. Próbálok még türelmes lenni, de meddig?
- Barátnőmnek abszolút nincs önbizalma! Tudnátok olyan könyveket ajánlani, ami ezzel a témával foglalkozik, és esetleg segíthetne neki?
- Orvostechnikai eszközök és gyógyászati termékek értékesítése. Ha ezzel foglalkozol, hogy működik ez?
- Szerintetek foglalkoznom kellene ezzel?
- Panel/beton fúrásra keresek valakit, ki foglalkozik ezzel?