Én kipateroltam a szobánkból a szekrényt,csak a közlekedőben van egy hatalmas gardrob....imádom el nyel mindent:)
Így szekrény nélkül,gondolatban 2fel választhattuk a szobát,egy nappali,és egy háló rész:)....Imádom mert tágasnak tűnik:)(valahol a naplómban van fent kép)
Nekunk ilyen van igaz a haloba mert azis jo nagy es mi fuggonnyel oldottuk meg ,de szeretnek tukor ajtoval megoldani,...idovel ,de tenyleg nagyon praktikus!!
Nekünk az ajtó melletti mélyedésbe méretre csinálták, így nem áll ki a falból és az egyik falat lefedi teljesen, viszont nem hagyományosan mély, picit kisebb, így nem vesz el a térből. Az ára 380.000 ezer volt, de ez úgy áll mint a cövek, liftes fogas fent, sok fiók. Profi anyagok, 2 tolóajtó teljes tükrös. Még a teret is növeli. Van egy rajzom róla, azt meg tudom mutatni képen.
mióta láttam olyat, hogy akár gipszkartonnal a szoba végéből 1 m leválasztva ajtóvall ami lehet csak függöny vagy simán egy nyílás és mögötte polcrendszer akasztók és bármilyen kupi is lehet, azóta erre szavzok. a köv. hálószobánk ilyen lesz, akkor is ha nem nappali. kevesebb helyet foglal a szekrényeknél (nincs nyitogatás)
Nappali hálószoba egyben 20 éves lánynak. Ruhás szekrény vagy inkább dekor fallal elkerített rész a ruháknak? Melyik mutatna szebbet? ti melyikre szavaztok?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.