“Mutasd a telódat, megmondom, ki vagy.” Keresési... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Akkor nézd ha ez a műfajod, illetve ha sorozat függő vagy;)
Én maradok az olvasás mellett.
Ez lett volna a lényeg, nagyjából az egész életünket fel lehetne térképezni azokból az adatokból, amit a telefon rejt. A használt appokból, a feltöltött naptárból, igen, a böngészési előzményekből.
Az is beszédes, hogy sokan negatív dolgokra asszociálnak ennek kapcsán. Pedig lehet ott ezernyi recept, növények betegség, diéta, vagy edzésterv sorakozik.. egyik sem igazán köthető negatív tulajdonsághoz. Egyszerűen csak kikörvonalazódnak egy ember érdeklődési körei, szokásai, ami messze túlmutat azon, amit esetleg megmutat az ember közösségi felületen. (És mielőtt nekem rontanátok, jól teszi, aki nem posztol, az is ember , akinek nincs fiókja, és az is, akinek van, és használja).
Minden telefon egyedi már, mert testre szabjuk, ha nem, az is egy embertípust jelöl.
Instán nem posztolok semmit, csak arra van, hogy megnézzek valamit, ami érdekel.
A keresési előzményeimben semmi érdekes nincs mások számára, szerintem.
Akkor ismernéd meg önmagad, ha véglegesen eldobnád a telefonodat :)
Nincs mobilom, akkor én nem is vagyok? :)))
De unom már, hogy minden "önismereti séta", mert felkapták és elkoptatták ezt a buta kifejezést ...
Kapszkodj: sokan önszántukból nem posztolnak az instára, sőt, nem is használják. Akkor mi van?
Ez nem önismeret, ez telefonismeret. Azt meg minek?
Okostelefonom 4 éve van, instát nem ismerem, fb a telefonon nincs. Dominózok, nézelődök a fórumon. Munkahelyen pont elég a számítógép, itthon nem kapcsolom be, csak ha nyomtatni szeretnék.
Ez a portál jó 🙂
Mondhatnám marhaság, de nem mondom...a teló újabban a mindenünk. Ebben vannak a titkaink, vágyaink, üzleteink, és...szóval sok minden. 20 éve van mobilom, 5 évig céges munkaeszköz volt. Nos, abban volt minden.
aki ebből megmondja milyen ember vagyok, a csaló...
További ajánlott fórumok:
- Születési dátumodból megmondom, hogy ki vagy
- Mutasd az autód és megmondom milyen ember vagy!
- Mutasd a ......, megmondom, ki vagy!
- Miért akad ki a párom s támad, ha megmondom neki, hogy hiába akar engem más férfi is, őt szeretem?
- Google History, avagy keresési előzmények Gmail-en belül. De hogyan?
- Na, esőben mostam autót és takarítottam ki és megmondom jól...