Műkörömépítés, gél lakk kezdőknek (beszélgetés)
szia a kezemen epitett zseles mukorom van ezt 4 hetente toltetem semmi gond nincs vele ha en nem vagyok hulye Akkor szokott torni es repedni ha benazok, ravagom a kezemre az ajtot, beakadok vhova es megfeszul.
A labamon gellakk van ez 6'hetet bir es semmi baja. crystal nails termekeket hasznal a kormosom
Szia!
Hátha tudok segíteni neked. :)
Nálam a gél lakk 3000 Ft-tól van, a műkörömépítés és töltés is 5000 Ft-tól.
Gél lakkozás menete: fertőtlenítés, bőrfeltolás, kaparás, köröm formára igazítása, a köröm mattítása.
Én Crystal Nails és Perfect Nail anyagokkal dolgozok. Nail Prep, savas primer. (CN) Bond gél (PN), vagy base gél (CN). Ha vékony a vendég körme, akkor easy off hardener (CN) vagy Hardener gél (PN). Kétszer szín és utána 0-ás fedő. Nekem ami most nagyon bejött az a CN One step fedő. Ezt nem kell fixálni. Alapnak most fogom kipróbálni a shell lakkot. Állítolag ez a legjobb.
Műkörömépítés menete: fertőtlenítés, bőrfeltolás, kaparás, szabadszél igazítás, bolyhozás, nail prep, savas primer (problémás körmű vendégnél) , savmentes primer, sablon felhelyezés, base gél a természetes körömre, de ez nem kötelező, alapréteg, körömágy hosszabbító, francia vég, borító réteg, fixálás, a köröm formára reszelése, díszítés és fedő fény. (Top shein, super shein, stb.CN)
Remélem tudtam segíteni. :)
Szia
Én nem dolgozok, csak járok körmöshöz.
Vidéki megyeszékhely, 13 év tapasztalattal rendelkező körmös, szalonban.
Gél lakk kézre, lábra: 2000 Ft
Műköröm építése, holssztól, formától függően 5000-től.
Töltés: 4000-től.
Pedikűr: 2000
Sziasztok!
2013. februárjában végeztem el ezt a tanfolyamot. Most szeretnék komolyabban foglalkozni vele. Érdekelne, hogy ki, mennyiért dolgozik, mind műköröm, gél lakk, töltés árára kíváncsi vagyok. A másik dolog pedig maga az építés, gel lakkozás folyamata érdekelne. Persze tudom a lépéseket, de mégis előfordul, hogy például felválik a gel lakk. Ha tudtok valamiben segíteni azt megköszönöm! És ha van bármi amiben én tudok segíteni kérdezzetek! Szép napokat :-)
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- Jelzések amit a nők küldenek a férfiak felé. Kódfejtés kezdőknek :)
- Fegyencedzés teljesen kezdőknek - nem jön valaki?
- Jó tanácsok ovi kezdőknek?
- Szerintetek érdemes elkezdeni a műkörömépítő tanfolyamot?