Műkörmösök!Hogy lehet a tört kagylókat beépíteni a porcelánba? (tudásbázis kérdés)
szia!én körmös vagyok és sajnos nekem is ez a problémám.ezt ekcémának hívják sajnos,minnél elöbb menj el bőrgyógyászhoz,mert nagyon kellemetlen tünetei vannak!
üdv:duby
szia
van neki - de mégis van a kezemen jócskán por....
Hali!
Van az asztalában/asztalán porelszívó? Nagyon jó dolog! Alig száll por a körmös és a vendég kezére, mert rögtön elszívja! Én már nem tudnék nélküle dolgozni.....
szia
nem, a saját körmömet nem szokta megreszelni véletlenül...
ha újjat kérek esetleg időközönként akkor látszik, h semmi baja sincs - hála istennek - egészségesnek nézki.
csak az a baj a körmeimmel, h elég vastagok - mármint a saját körmeim...
sztem a porra lettem allergiás mert ahogy reszelés közben a por az ujjaimhoz ért ott viszket és ég pár napig. a körmeimmel nincs semmi baj nem az érzékeny...
Lehet, hogy allergiás lettél rá. Sajnos előfordul ilyen. Vagy magára az alapanyagokra, vagy a porra. Van, aki az előkészítő (zsírtalanító - primer) folyadékra allergiás, de már ebből is lehet kapni savmenteset, ami kevésbé okoz allergiás reakciót.
De az is lehet, hogy a saját körmödet elvékonyította a reszeléssel és azért érzékeny. Az nem baj, ha a műköröm vékony, sőt, sokkal szebb! Az már baj, ha a saját körmöd sérül, elvékonyodik......
Liquides ecsettel felveszel egy kis gombóc pocit, belemártod a kagylóba és úgy viszed fel a körömre. Vigyázz, mert van olyan kagyló, amit a liquid elszínezhet, vagy leoldhatja a színt róla.
Zselénél ilyen gond nincs: az alap és a borító réteg közé tedd, könnyen beleragad a zselébe és soha nem színezi el.
nem tom - de sztem a reszelésnél az a sok apró por...
sztem attól lehet...
amúgy mindig ua. a márkát használja.
mondtam neki is e problémát de nem tudja - a zselé finom porára gondol mikor összereszeli.
amúgy én kérem mindig, h vékony legyen a köröm mert utálom ha batár vastag....
sziasztok
én nem vok a szakmában de de tanácsot kérnék.
másfél éve hordok csak zselés körmöt...
de ez évtől ha reszelik a zselét utána napokig viszkednek az ujjaim és csak a langyos vizet tudom elviselni mert égnek az ujjaim.
rögtön lemosom reszelés után de akkor is....
lehet vmit tenni?
nézz itt is szét... regisztrálj,van fórum,vagy valakinek a munkája megtetszik,írhatsz neki és hátha válaszol....
Na!Ezek jó ötletek!
Ha valamit nem tudok hogy csináljam,kipróbálom magamon!Ha van lehetőséged,kísérletezd ki magadon!
További ajánlott fórumok:
- Kezdő műkörmösökkel beszélgetnék illetve tapasztalatot cserélnék
- Mennyibe kerülnek a műkörmösök által készített ékszerek?
- Hogyan kell egy teraszt beépíteni?( tapasztalat, tanács jól jönne)
- Hogy kell páraelszívót gipszkartonba beépíteni?
- Tapasztalt műkörmösök véleményét kérem
- Olyan kádat hol tudnék venni, ami különálló és nem kell beépíteni? (B-A-Z megye környéke)