Működhetnek-e virtuális barátságok a való életben is? (beszélgetés)
Barátságok????? Attól füg, ki mit szeretne, A barátságot is ápolni kell. Itt is és a valóságban is.
Igen,persze!Ha a virtuális világban megvan a közös nevező,az a való életben -szemtől szemben-is ugyan úgy müködik!:)
Működhet, persze. Ha két egy húron pendülő ember így találkozik, ez abszolút lehetséges.
persze ugyanugy,mint az igazi eletben.
Minden kapcsolatnak ez az alapja!
Igen, de csak ha mindkét fél " normális ". :)
Jó reggelt, kellemes napot mindenkinek!
Én is a neten ismertem meg a férjemet. Először csak leveleztünk, aztán telefonon beszélgettünk, végül amikor találkotunk már olyan volt, mintha jól ismernénk egymást. Lassan 5 éve vagyunk házasok és úton van a trónörökös is.
Én a férjemet interneten ismertem meg.Vannak internetes játékon megismert barátaink,játszani már nem játsszuk azt a játékot,de onnan megismert két családdal,minden évben együtt töltünk 4 napot a Balatonon azóta is.
Jó reggelt. Kellemes napot Mindenkinek.
Működhet, ha mindketten megfelelően "ápoljátok" azt. Alap.
Mivel a barátságok többnyire a beszélgetésekre épülnek: igen
:DD
És még fogorvost is ajánlottál neki.
Nekem eddig személyesen 1 sikerült, egy a távolság miatt telefonon, de még 2-3 ember lenne, akiben biztosan élőben is tudnánk folytatni. :))
11 éve barátkozok valakivel, akit neten ismertem meg. Találkoztunk már, gyakoribb összejövetelek távolság miatt (300 km) nem valósíthatóak meg. De gyakran telefonálunk, és szinte napi szinten írogatunk.
Biztos működhet, nekem nem jött be eddig.
Nem célzó jellegű volt hogy igy írtam. :)
Nem rajtam múlt, mielőtt félre értenéd...
Akkor az virtuálisan sem mondható barátságnak.Tehát mindenért tenni kell.Ha neked fontos a másik,és jól érzed vele magad,és van benned olyan szándék,hogy ezt továbbvidd a való életben akkor igen is fel lehet emelni a valagunkat,és nem sajnálni rá sem időt,sem kényelmet sem pénz az utazásra.
Ez egy korlátolt dolog.Van aki szeretné van akinek elég ez a világ is.De akkor nem kell igérgetni!És ez nem mindegy!
Nem egyszeri tapasztalás volt. Tehát mikor megpróbáltuk beágyazni a hús-vér valóságba a projeketet, elhalt a dolog...
További ajánlott fórumok: