Mondanátok olyan szavakat, kifejezéseket, igéket, amelyek a lenti fogalmakhoz kapcsolódnak? (fórumjáték)
Nem tudok én azzal mit csinálni,
hogy a természetem ennyire kiváncsi...
Arra lennék igazán kiváncsi,
sikerült e vajon egy jó sztorit kreálni.
Ha igen,azt volna jó tudni,
lehet talán azt itt olvasni?
Nem, ez egy társasjáték. Sztorikocka a neve. Van három kockám, mindhármon más és más ábra található. A hárommal dobok egyszerre és amit kiad, abból kell egy rejtélyes történetet összehoznom. Az első kockán van egy lámpa (1) - ezt gondolom valamiféle riasztónak, vagy kürtnek, vagy vészfénynek. Van rajta egy emberi alak (2), amit nem tudok eldönteni, hogy ember vagy holttest. Van rajta egy akta vagy irat(3), van rajta egy mérget tartalmazó üveg(4) egy ujjlenyomat (5) és egy patkány (6).
Ez az első kocka.
Riasztó-Figyelmeztető jelzés
Kürt-Harsona,duda
Vészfény-Vizuális veszélyjelző
Ember-A tápláléklánc csúcsa
Holttest-Tetem
Gyanúsitott-Vádolt
Akta-Irott,hivatalos adathalmaz
Irat-Dokumentum
Méreg-Toxikus anyag
Patkány-Rágcsáló
személy, egyén, illető, szerzet, fő, polgár
+ !
alak, koma, pacák, hapsi, pasas, pali, muki, ipse, krapek, tag, ürge, figura, férfi, muksó, pasi, fickó, csávó, manus, hapek, arc, fószer, fazon, csóka, csákó, legény, hapi, srác, fiú, úr, pofa, személy, illető, mandró, fráter, szerzet, szivar
+ !
házastárs, férj, úr, hitves
Riasztó
Kürt
Vészfény
Ember
Holttest
Gyanúsitott
Akta
Irat
Méreg
Patkány
További ajánlott fórumok:
- ""ÁS"" végződésű szavak, kifejezések
- Három megadott betűvel alkoss háromszavas kifejezést, mondatot!
- Vicces Mese mindenki írjon egy mondatot hozzá :) Mindenki az előző mondat hoz kapcsolódóan írjon egy mondatot:)
- Irodalom feladat, híres művek címei átírva rokon vagy hasonló értelmű kifejezésekkel
- Keressünk olyan szavakat, kifejezéseket, amiben női és férfi keresztnevek is megtalálható/Lehet külföldi is/
- Írjunk** ista** végű szavakat, kifejezéseket....