Mobilon nem tudok hívni és fogadni sem... (beszélgetés)
Vodáról még márciusba küldtek sms-t hogy adategyeztetés...
Küldjünk OK...
Férjem küldött válasz smst. Voltam épp Pécsen, és személyesen egyeztettem a többi simkártyát.
Biztos nem kaptál semmilyen szolgaltatói üzenetet 2018 márciusba??
Max személyesen próbálkozz. hátha visszakapod rajta lévő pénzt...
Évente kell egyeztetni, tsvaly is elmondták tizezerszer. Elég nagy kislány vagx már, hogy ne kelljen mindenért külön szólni.
Vagy válts előfizetésrsre.
Gondolom, meg akarják tartani az ügyfeleket és így akarják kárpótolni...
Én is örülök:)
Igazából a nagy hatalmas számítógépes szakikkal van baj. Szerintem.
Mert úgy tapasztalom az itt írtaknál, a lakcím, és a névvel problémázott az online rendszer.
Ha valakinek az a neve mint pár hsz-szel előttem írták, miért nem fogadja el??
Vagy nekem a lakcímemmel volt elfoglalva : Nem jó...
Ezzel a névvel, ezzel a lakcímmel vettem meg a szimet, az üzletben. Számla is megvan még... Talán készülékkel együtt.
Rendszeren ott van a cím, miért ír ilyent?? Ott kellett hogy legyen.
Na mindegy, nekem sikerült ügyintézővel..
Szép éjt.
Derék dolog tőlük a bónusz. Mondjuk ki is érdemelted.
Örülök, hogy végül megoldódott!
Nézd, engem nem érdekel annyira a téma, hogy napokon át rugózzak rajta. '94 óta előfizetésem van.
Ajánlom, te se agyalj ezen!
Ha pedig nem tudod elfogadni, nem értesz egyet a törvénnyel, a rendelettel, akkor (mint már korábban is mondtam) kezd el lobbizni. Hátha visszavonják, módosítják.
Ha még valakit érdekel esetleg a fórum témám, mert nagyon eltértetek tőle akkor elmondom, hogy a Telekom 100 perc lebeszélhetőséget adott és elnézést kért a kellemetlenségért.
Szép napot Mindenkinek!
Könnyen kitalálható, hogy azért vettek százezres nagyságrendben simeket azokban az országokban, mert pl. Németország vagy Szlovákia bevezette a regisztrációt. A magyar szolgáltatók akkor jól jártak.
Ezentúl fordítva lesz, ide fogják hozni tömegesen a külföldi instant Simeket és a magyar szolgáltatók buknak. Ezért is titkolják a legális anonim simek létezését.
A tagállamoknak a hírközlésben szerencsére nagyfokú szuverenitása van, így nem kényszeríthetöek az állampolgáraik megfigyelésére.
Ha önkéntes alapon megegyeznének, akkor pedig Európán kívülröl lehetne Simeket vásárolni.
Senki nem állította, hogy majd ettől lesz kevesebb.
Attól még, hogy egyetértünk a regisztrálással vagyunk annyira értelmesek, hogy tudjuk nem ettől lesz kevesebb a számuk.
Nem lesz kevesebb, de tettünk egy óvintézkedést, hogy ne lehessen regisztrálatlanul százezres nagyságrendben vásárolni.
Merthogy ez megtörtént.
A véleményem a továbbiakban már politika lenne...
Csoda történt!!!!!!!!!!!
Visszaadták a számot, működik a telóóóóóóóóóó!!!
További ajánlott fórumok:
- Akinek gmail fiókja van, segítene? Nem tudok csevegést indítani és fogadni..
- Office Outlook, ma a következőt irta ki és azóta nem tudok üzenetet fogadni, segítenétek?
- Nem tudok mmst küldeni samsung s5230-al. azt irja ki, hogy nincs válasz.Fogadni tudok. Mi lehet a gond?
- 31. hétben még tudok fogadni orvost/szülésznőt?
- Nem tudok mms-t küldeni és fogadni.
- A Huawei U8500-as telefonommal nem tudok hívni és hívást fogadni. Mi lehet a baj?