Víz+ Ecet + szódabikarbóna.Hagyd benne ázni egy éjszakát a babaruhákat. Másnap moshatod. Ez nem bántja a baba bőrét, és nem drága. Én a pelusokból evvel a keverékkel szedem ki a büfi foltokat, és gyönyörűen kihozza.
Én is küzdök a foltokkal, de én a Plusban találtam egy folttisztítót: Pro Oxi 599,- vödrös kiszereléssel. Mosószerrel, ha aznap beáztatod, még dörzsölni sem kell. Másnapra hűlt helye. Mosógépben fehér ruháknál még a trisót szoktam bevetni. Azóta szikrázóan fehér a fehér. Nem szürke, nem sárga FEHÉR. Még a régebbi fehérneműimmel is csodát tett.
Én néhány éve váltottam vanish porról amway fehérítő porra.Ezt kb. 50 fokos vízben feloldom és 1-2 órát hagyom ázni benne a ruhát.Utánna mehet a mosógépbe.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.