Mit tudtok a nyaki érelmeszesedésről? (tudásbázis)
fasza :(
akkor mi a szert csináljak?
ma a dokim azt mondta, mivel gyermeket tervezünk, kizárt, h koleszterincsökkentőt szedjek, mert az tilos.
kiírta a vérvételeket, majd abból kiderül, mennyire is magas.
És mégsem alkalmas a fokhagyma érelmeszesedés ellen
Szedtem jó darabig és kedvelem is
Nem használt
Van itt még valaki? Nekem ma mutatta ki a nyaki uh. Döbbenten nézte a vizsgálatot végző doktornő, hiszen még csak 40 éves leszek.
"A nyaki erek intimája nem vaskosabb. A bal oszlás dorsalis és laterális falát sarló alakban az internába terjedő 15 mm hosszú, 3 mm legnagyobb vastagságú lágy felrakódás vonja be, felszíne sima."
Nagy a baj? :-/
Sziasztok!
Új vagyok itt még, röviden: 46 éves vagyok.
Kérdésem: Itt valamit nem értek...
Egész évben 21 nap ivás/8 nap szünet kell, vagy hányszor?
A 30 gerezd fokhagymát egyszerre kell bedobni a turmixba? Mert a 30 azért kicsit sok....
Sziasztok!
Nem tudom látogatja-e még valaki az oldalt, de azért leirom: van egy érelmeszesedés elleni ital (igy találtam meg a neten), lényege az, hogy 5 citromot kell apróra vágni, 30 gerezd foghagymát hozzáadni majd leturmixolni, 1 liter vizzel felönteni és egyszer felforralni. Édesanyámnak 7 hónapja volt stroke-ja, de még nem sikerült semmivel sem igy kordában tartani a vérnyomását mint ezzel. 21 napig kell inni, 8 nap szünet, megint 21 napig inni. Azt irták, hogy egész évre védettséget nyújt a meszesedés ellen. Leszedi a meszes plakkokat és feloldja azt a vérben. Most már rengeteg embernek ajánlottam magas vérnyomásra, érdemes kipróbálni, hiszen nem kerül sokba. Édesanyám most éppen a szünetes napokat tölti, de remekül van, újból javul az állapota.
Minden jót!
mennyi idős anyukád?
A hátsó nyaki artéria szűkülete kevésbé veszélyes. de a ájulást tud okozni...
Hogy vették észre?
uh-val lehet kimutatni
ha van meszesedés az a veszélye, h. egy darab leszakad, és gutaütést okoz...
érsebészeten kezelik
ha a nyak hátsó részén van, a fej hátrahajlásakor az ér elzáródhat ideiglenese, és ez ájuláshoz vezethet...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- Berendelték a párom. Árvizsújtotta részen élők, ha még tudtok, irjatok!
- Ti hogy tudtok túlleni egy szerelmi csalódáson?Kinek mi segit?
- Mit tudtok arról, hogy leviszik a GYED-et 1 évre?
- Kapható még valamilyen módon prof. Horváth István érelmeszesedés elleni vakcinája?