Mit tudtok a hátrahajló méhről, mennyire hátráltatja a teherbeesést? Esetleg tudtok olyan pózt, ami ilyen esetben sikeres lehet? (tudásbázis)
Sziasztok!Nekem is hátrahajló méhem van.Együttlét után ne pattanj ki az ágyból, maradj fekve, tegyél párnát a feneked alá.Nekem nem a fogantatással van gondom.2 szer sikerült teherbe esnem, sajnos mindkét terhesség missed ab-al végződött.
Szia! Esetleg tudnál segíteni? Szedtél pl: Gravidát vagy valami? Tudnál tippet adni hogyan növelhetem az esélyt?:)
Nem hiszem,hogy a teherbeesést gátolná.Nekem is hátrahajlik a méhem,de már 3-szor estem teherbe.
Hát nem tudom,de nekem soha nem görcsölt a hasam,amikor meg volt a havim.
Barátnőmnek is hátrahajló méhe van, de az orvos azt mondta, hogy nem lesz semmi gond teherbeesésnél.
Nekem is ( állitólag ) hátrahajló méhgem van , és családtervezés nélkül 2 hónapos kapcsolat után fogant meg fiam.
Nekem is hátrahajló, több orvos mondta, spontán nem valószínű, hogy terhes leszek, egyetlenegy napon nem védekeztünk, és azonnal terhes lettem akkor. Nem tudom, minek mondják ezt a dokik, a fórum is erősen cáfolja. Szóval szerintem emiatt tuti nem nehezebb teherbe esni, ha meg mégis, más lehet az oka.
Mért van az hogy mindekinek sikerül elsőre csak nekem nem?:D
Nekem is ilyen a méhem. Mindkét babám elsőre összejött.
Sziasztok!
Nekem is hátrahajló méhem van, elsőre összejött a baba. Én most a terhesség elején vagyok. Másnak is fájt a pocija terhesség elején?
Egyébként sokat fekszek hason, hogy majd előre tudjon emelkedni, meg talán a fájdalmat is csillapítja
Sziasztok! Nekem is hátrahajló méhem van, és három gyermekem. :)) Minden doki csodálkozik, hogy ez hogy lehet.Nem kell izgulni. Igaz mindhárom császárral jött a világra de ma már ez sem gond. Nyugi. :))
Sziasztok! Jár még ide valaki?
Nekem is hátrahajló méhem van,mondták is,hogy nehezebb lesz a teherbeesés.Még a tervezésig sem jutottunk el máris állapotos lettem.
Hát... nekem is, meg a barátnőmnek is ilyen van.. Mindkettőnknek mondták, hogy nehezebb lesz a teherbeesés.
Mindkettőnknek vagy egy nap is kellett hozzá... Megy persze egy jó pasi...
Neki 2, nekem 3 gyerekem van.
A hasrafekvést már terhes állapotomban javasolták, hogy ki tudjon emelkedni a méh...
Az jóóó:)Dokihoz mikor mész?
Nekem az első szülés után lett hátrahajló a méhszájam. Állítólag ez elég sok nőnél előfordul.
Az első azonnal, másodiknál majd két évet szenvedtünk mire összejött.
Amikor úgy döntöttünk hogy jöhet a harmadik párom rátalált egy doki oldalára aki azt tanácsolta ilyen esetben hogy ha lehet hátulról csináljuk és aktus után feküdjek hasra legalább egy órát.
Így szinte elsőre összejött a harmadik babám.
hát kell lennie babának mert pozi lett a teszt ma reggel...
anyunál nem volt ilyen gond.
hát még lehet baba,nekem is úgy fájt eleinte.
A barátnőmnek ugyanezt mondta a nőgyógyásza, ennek ellenére első hónapban teherbe esett.
Hátrahajló méhem van.A teherbeesés nagyon kőnnyen ment.De a baba kihordása ez miatt,nehezen ment.Több vetélésem is volt.Elérte a terhesség a 8-10 hetet,a méh nemtudot a kismedencéből kiemelkedni,elvetéltem.Mind két gyerekemet ugy hordtam ki,hogy már 7 hetes terhesen kórházba vonultam.Hason kellet feküdnöm.A kritikus 12 hét után/akkora kiemelkedet onnan a méh/már nem volt gond.Sajnos ilyen hatása is van a hátrahajló méhnek
nem tudom mit higgyjek mert ma kezdett fájni a hasam mint mikor meg kell jönnie, amugy meg azt irtam esetleges terhesség esetén...
te írtad emelgetheted e a lányod ha terhes vagy nem??Mégsem sikerült a baba?
általábam azt mondják hogy hátráltataja a teherbe eséstá de a legjobb barátnömnek az van és második probálkozásra összejött, nekem pedig rendes és 6 honapja semmi
nem tudom örököltem-e nem mondták még de a lányunk is sikerült:)
Hát anyunak hátrahajló méhe van,mégis én elsőre sikerültem neki:D
Sziasztok, nekem is hátrahajló a méhem, első terhességem vetélés volt, inszemmel lett a kisfiam, és most is tesó ügyben inszemre megyünk, de még a lombik sem kizárt....hogy ez a hátrahajló méhemnek köszönhető-e vagy sem, azt nem tudni....
Sziasztok.nekem hátrahajló méhem és 2 szer terhes is lettem 4 hónap alatt
Nekem csak most mondta a nőgyógyász, h az van, eddig nem tudtam róla, pedig már van egy kislányom. A doki szerint ez semmi hátrányt nem jelent és allítólag akinek "rendes" a méhe a szülés után abból is lehet hátrahajló. Valószínűleg nálam is így történt, hiszen korábban sose mondta senki....
3.gyermekemet várom ebből kettő az első hónapban megfogant,minden intézkedés nélkűl.A pocaklakóm ebédszünetben készült,úgyhogy nincs összefüggés
További ajánlott fórumok: