Mit tudtok a Gazdagréti Szivárvány Óvodáról? (beszélgetős fórum)
Kérdezz, ha gondolod, ott nőttem fel.
Én is ugyanoda jártam oviba. Már a Törökugrató (alsó) épületbe, mert a lakótelep fenti részén még házak sem voltak akkor...
Furi volt, de jó érzés, hogy a lányom is ugyanoda járt oviba. Van még olyan óvónéni, aki akkor is ott volt már....
Nekem járt oda a lányom.
Tudok részletesebben is írni, de összességében annyit mondhatok, hogy a gazdagréti gyerekezős intézményeknek nehéz párját találni... Nekünk sajnos el kellett onnan költözni, de még az is fölmerült, hogy 20km-ről visszahordjuk oda a gyerekeket..
Persze egy-egy negatív élmény mindenütt lehet, de pláne így messzebbről jön rá az ember, hogy milyen szupi is volt neki. Bár én ezt akkor is tudtam...
Járt a lányom a fönti épületbe. (Az igazából a Szivárvány). Az nem volt nekünk nagy kedvenc, de ennek inkább családi oka volt, az ellátás, nevelés teljesen korrekt volt. Mi a lenti épületben (Törökugrató) találtuk meg azt a miliőt, ami nekünk akkor jó volt...
További ajánlott fórumok:
- Indigógyermekek, kristálygyermekek, szivárványgyermekek I.
- Szivárvány babám van. Úgy tetováltatnék egy szivárványt...
- Budapest 7. kerületi Csicsergő óvodáról mit tudtok mondani? Jó? Rossz? Melyik csoport?
- Mit tudtok a XXII. kerületi Beszélj Velem Óvodáról?
- Csepeli Szivárvány illetve Kádár Kati oviról bármilyen friss infót tudtok adni?
- Mit tudtok a gödöllői Waldorf Óvodáról?