Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon? (beszélgetős fórum)
Bizalom ide vagy oda,a többségnek igaza volt.
A pasik már csak ilyenek,és egy nő aki 30 évet lehúzott a párja mellett mindig megérzi ha baj van.:)
de a lényeget nem mondtad...
mit mondott? hogy miért??????
Szerintem sejtette,hogy tudok róla mikor felhoztam a témát meglepődött,de elismerte.
Köszönöm a támogatásotoka, soha ne kerüljetek ilyen helyzetbe.
Sziasztok
Sziasztok
Meg volt a beszélgetés, nem tagadott semmit.Igéret hogy nincs több levelezés
Megírnátok miről van most szó?
Nincs annyi időm hogy visszaolvassak...
Még nem találkoztam ilyen emberrel.Kényszeres komolyan.
Mi ebben a jó neki?
Gondolom még az este egy másik nickkel bereggel.Ezt a hoxának kellene IP cím alapján figyelni,és véglegesíteni.
niko33-on megtalálod.
Szegény parázik ezerrel, már mindenkiben az exének a menyasszonyát látja:DD
Ha vki párkapcsolatban él,elvileg figyelembe kellene vegye a társa érzéseit,és ne csináljon olyant ami sértheti őt...pl éjjel "régi szép időkről" dumcsizni az ex menyasszonnyal...
Én is mindig egy jelszót használok,a párom is tudja,és mivel nincs titkolni valóm azt se bánnám ha egész nap az emailjeim olvasná vagy az üzeneteim....
Semmit, bár én férfi vagyok...Megkérdezném, hogy "szívem., mit akarsz még attól a luvnyától?" de ennyi nem több.
Vagy ez tényleg ilyen lényeges kérdés, hogy az egész portál ezen molyoljon?
Terror az, amikor egy felnőtt ember nem teheti meg a másik engedélye nélkül azt amit szeretne.
Mondjuk pl. egy sima-natur levelet megirni.
Nem beszélve arról, hogy még a mail jelszavát is feltörted.
Számodra ez nem terror? Számomra az.
Pontosan tudod mire irtam.
Fejezzük be az offolást:)
Már késő a normális kommunikáció, mert feltörte a társa levelezőrendszerét.
Ez nálam kiveri a biztositékot.
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót?
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?