Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mit tanultunk az állatoktól fórum

Mit tanultunk az állatoktól (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit tanultunk az állatoktól (Jó tudni!)

9. Hansika (válaszként erre: 8. - Enissa)
nov. 5. 13:00
Kepzeld,reccs, es megrepedt a plafon a fejem felett...-))
8. Enissa (válaszként erre: 7. - Hansika)
nov. 5. 12:31

Ó, Te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt.

Nem akartam leírni, nehogy zavarba hozzalak.

7. Hansika (válaszként erre: 5. - Enissa)
nov. 5. 12:19
en mindig nagyon hüseges voltam...-))
nov. 5. 10:09

És írjak megfigyelésről is, Az indiánok figyeltek fel arra a dél-amwrikai őserdőkben, hogy a pumák mindig a kínafa hatásait rágcsálják, ha legyengült betegek.

És amikor az európai ember 1800 évvel később vizsgálta a növényt, kiderült ebben találják a kinint, ez ugye a malária elleni harc legjobb gyógyszere idáig.

nov. 5. 09:35
Nem vettük át a szokását annak a 11 állatnak akik egy életre választanak párt, a farkasok is ilyenek, nagyon intelligensek, fantasztikus, ahogy az idősekkel, gyengébekkel bánik a falka.
nov. 5. 09:27
Nekem szimpatikus az állatvilágban, hogy ínséges időkben nem termékenyülnek meg a vadállatok. Lenne rá mód az embereknél, de sajnos a földön az ember nem él a lehetőséggel, vagy pont azok nem élnek vele, akik nyomorba szülnek nem egy-két gyereket, hanem ahányszor megfogannak.
nov. 4. 15:20

Mit tanultunk az állatoktól?

hogy mindig az erösebb bika gyöz...az fog szaporodni...

nov. 4. 10:17

Kellemes az összefoglaló!

Bármely pontját érdemes boncolgatni, alapinformációk birtokában is! És ez kellemes beszélgetés lehet!!!

nov. 4. 09:35
Mi emberek számos dolgot vettünk át/tanultunk az állatoktól, amelyek hozzájárultak a fejlődésünkhöz.
Mind technológiai, mind kulturális értelemben.

Ezek összessége befolyásolták a tudomány, technológia, gyógyászat és a társadalmi viselkedés területeit.

Néhány példa ezekből:

Ugrás a teljes írásra: Mit tanultunk az állatoktól

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook