Mit szóltok a DÁP-hoz? (tudásbázis)
12 perc alatt végeztem úgy, hogy otthon kellett beírnom néhány személyes adatot(ez a kontroll miatt kellett, hogy én vagyok én)
szóval ebből kiderült, hogy van alkalmas eszközöm(A80), villámgyorsan ment minden.
megdöbbentő, mi mindent tud ez a digitális valami..
ahogy végignéztem, mindent tud...a rendőrnek nem kell se jogsi, sem személyi, sem forgalmi, a biztosítás is benne van, meg még sok minden
most megnézem, az eszt-t ismeri-e?
Tkp. ha valaki nem nézi meg, azaz nem küldi vissza, azt érvényesnek tekintik.
Nem szeretem itthon bekapcsolni a gépet, ezért húzódozom. Munkahelyit meg inkább nem vonnám bele.
Egyetértek, az szja szempontjából fontos lenne. Bár sokan nem nézik meg, 1-1%-ot sem utalnak, jól van az úgy, mondják.
Remélem sikerrel végződik az újabb próbálkozásod!
2,5 örába tellett, mire "digitális" lettem. Szóval kapja be mindenki,aki ennek a rendszernek a fejlesztője, kivitelőzője volt!
Kívánok neki mindent, amire gondolok! Az érte kapott összeget költse amire gondolom! Hogy képzelik a 60 felettiek erre alkalmasak, képesek? Elég volt megtanulniuk a kártyával és az ügyfélkapuval kapcsolatos alap lépéseket! Probléma és kiadás lesz a nav bevallás , törékeny között. Alól nem is beszélve, hogy a telefonjuk nem alkalmas a progihoz...
holnap megyek DÁP-ra regisztrálni a közeli kormányablakba.
kiderült, hogy egyik mobileszözöm sem felel meg a követelményeknek..az egyik 4, a másik 7, a harmadik android 9. szégyenszemre a nejem android 11-esét kértem el.
holnap lesz az igazság pillanata.
Azt hiszem csak setup-kor, hogy később is, arra már nem emlékszem
Én maradtam a TOTP-nál, bár ott az idő nem állitható
Dühöngtem egy sort
Nem tudtam az Üf-re belépni pedig kértem uj jelszót párszor
1818, a hölgy elmondta hogy persze nem, ha van Üf+om azzal megszünik a sima Üf
Helyesebben az Ügyfélkapu regisztrációdat, nemde?
Mert azt online is törölheted
Belépsz-Saját adatok-Beállitások-ügyfélkapu megszüntetése és hátradőlsz a fotelben :)
Én inkább megpróbálnám a ÜF+ regelni, jó az néha, kenyeret meg nem kér. Fotelböl hosszabbitattam meg a jogsimat, nem kellett a hivatalba bemenni
Mit akarsz ott elrendezni?
A telepitést/regisztrációt Attis alant tökéletesen leirta. Tény, ha szóban/telefonon végigvezetnek hasznosabb
Korábban irtam a 1818-nak hogy ugyan már lesszives lrthetően és magyarúl elmagyarárni emilben
Tegnap kaptam egy kimeritő választ a TOTP.APP-pa okosteló nélkül
Köszöntem, de már megoldódott
Fontos, hogy erre mindössze 30 másodpercünk van""
Az a 30 sec. simán átírható 60 másodpercre is, nagyobbra nem próbáltam
Hagyd a DÁP-ot egyenlőre. Ügyfélkapu+ -ba regisztrálj.
Nekünk épp most jött az email, melyben főispán úr felajánlotta a kormányablak segítségét, de köszönjük, egyenlőre nem élünk vele.
A DÁP szolgáltatás idén szeptembertől elérhető, de 2025-ben egy csomó új funkcióval fog bővülni. Had jöjjenek ki a "gyerekbetegségei". Majd jövő ilyenkor visszatérünk a regisztrációra. Addig marad az ügyfélkapu+.
Bocsi az előbb nem taglaltam..... Ez a telefon nélküli megoldás...
Beállítás lépésről lépésre
Kezdésnek látogassunk el a verifyr.com oldalra, és itt a Sign Up gombra kattintva készítsünk egy profilt az e-mail címünk és egy minél erősebb jelszó megadásával. Ha ez megvan, a megadott e-mail címre érkezik egy levél, amiben szerepel egy link, amit lekattintva aktiválható a frissen létrehozott profil. Ezután használható a Verifyr felülete, ahol az alábbi lépéseket kell követni:
1. A bal oldali menüben kattintsunk a One-time passwords opcióra.
2. A betöltődő új oldalon kattintsunk a felső Setup gombra.
3. Ezt követően megjelenik egy felület, ahol számos rubrika várja, hogy foglalkozzunk vele. A
4. Method nevű részhez ne nyúljunk, az maradjon Time-based (TOTP), a Secret nevű opcióhoz egyelőre ne írjunk semmit, a Set a label dobozhoz annak a személynek a nevét érdemes írni, akihez tartozik az Ügyfélkapu+, míg a Set an issuer opcióhoz azt javasolt odaírni, hogy Ügyfélkapu+. A Period in seconds, az Algorithm és Digits rubrikákban ne változtassunk meg semmit.
5. Nagyon fontos, ezen a ponton álljunk meg, és egy újabb böngészőablakban nyissuk meg az ugyfelkapu.gov.hu oldalt.
6. Itt kattintsunk a Bejelentkezés gombra.
7. Válasszuk ki az Ügyfélkapu opciót, és adjuk meg az Ügyfélkapuhoz tartozó felhasználónevet és jelszót.
8. A betöltődő oldalon válasszuk az Ügyfélkapu+ igénylése opciót.
9. Az új lapon kapunk egy QR-kódot, illetve egy olyan szöveget, ami az okostelefonos alkalmazásra utal. Ezeket hagyjuk figyelmen kívül és kattintsunk a kék Nem tudom beolvasni a kódot feliratra.
10. Ezt megtéve kapunk egy 16 jegyű, betűkből és számokból álló kódot (ezt érdemes biztos helyre külön feljegyezni, később még szükség lehet rá). A kódot másoljuk ki, lépjünk vissza a Verifyr felületére, és a kódot illesszük be a 3. pontban említett Secret nevű rublikába. Ha ez megvan, akkor a lap alján kattintsunk a kék Create TOTP (TIME-BASED) gombra.
11. Ezt követően a One-time passwords menüpontot lekattintva megjelenik a frissen beállított TOTP, a fent megadott információkkal. Itt meg kell nyomni a Generate gombot, ami készít nekünk egy 30 másodpercig érvényes hatjegyű kódot. Ezt ki kell másolni, majd visszalépni az Ügyfélkapu+ regisztrációs lapra.
12. Itt adjuk meg az Ügyfélkapu jelszavunkat, az Azonosító megadása rubrikába pedig másoljuk be az előző pontban említett kódot, végül nyomjuk meg a Tovább gombot. Fontos, hogy erre mindössze 30 másodpercünk van, ennyi ideig érvényes a legenerált kód, ha ezt túllépjük, a rendszer nem enged be a megadott számsorral, újat kell létrehozni, és ismét próbálkozni.
13. Ha mindent jól hajtunk végre, akkor sikeresen megtörténik a kétfaktoros azonosítás beállítása. A betöltődő új oldalon szerepel egy törlőkód (ezzel törölhető a későbbiekben az Ügyfélkapu+ regisztráció), ezt mindenképpen érdemes lejegyezni, majd kipipálni az erről szóló fehér rubrikát, végül megnyomni a Befejezés gombot.
Beállítás lépésről lépésre
Kezdésnek látogassunk el a verifyr.com oldalra, és itt a Sign Up gombra kattintva készítsünk egy profilt az e-mail címünk és egy minél erősebb jelszó megadásával. Ha ez megvan, a megadott e-mail címre érkezik egy levél, amiben szerepel egy link, amit lekattintva aktiválható a frissen létrehozott profil. Ezután használható a Verifyr felülete, ahol az alábbi lépéseket kell követni:
A bal oldali menüben kattintsunk a One-time passwords opcióra.
A betöltődő új oldalon kattintsunk a felső Setup gombra.
Ezt követően megjelenik egy felület, ahol számos rubrika várja, hogy foglalkozzunk vele. A Method nevű részhez ne nyúljunk, az maradjon Time-based (TOTP), a Secret nevű opcióhoz egyelőre ne írjunk semmit, a Set a label dobozhoz annak a személynek a nevét érdemes írni, akihez tartozik az Ügyfélkapu+, míg a Set an issuer opcióhoz azt javasolt odaírni, hogy Ügyfélkapu+. A Period in seconds, az Algorithm és Digits rubrikákban ne változtassunk meg semmit.
Nagyon fontos, ezen a ponton álljunk meg, és egy újabb böngészőablakban nyissuk meg az ugyfelkapu.gov.hu oldalt.
Itt kattintsunk a Bejelentkezés gombra.
Válasszuk ki az Ügyfélkapu opciót, és adjuk meg az Ügyfélkapuhoz tartozó felhasználónevet és jelszót.
A betöltődő oldalon válasszuk az Ügyfélkapu+ igénylése opciót.
Az új lapon kapunk egy QR-kódot, illetve egy olyan szöveget, ami az okostelefonos alkalmazásra utal. Ezeket hagyjuk figyelmen kívül és kattintsunk a kék Nem tudom beolvasni a kódot feliratra.
Ezt megtéve kapunk egy 16 jegyű, betűkből és számokból álló kódot (ezt érdemes biztos helyre külön feljegyezni, később még szükség lehet rá). A kódot másoljuk ki, lépjünk vissza a Verifyr felületére, és a kódot illesszük be a 3. pontban említett Secret nevű rublikába. Ha ez megvan, akkor a lap alján kattintsunk a kék Create TOTP (TIME-BASED) gombra.
Ezt követően a One-time passwords menüpontot lekattintva megjelenik a frissen beállított TOTP, a fent megadott információkkal. Itt meg kell nyomni a Generate gombot, ami készít nekünk egy 30 másodpercig érvényes hatjegyű kódot. Ezt ki kell másolni, majd visszalépni az Ügyfélkapu+ regisztrációs lapra.
Itt adjuk meg az Ügyfélkapu jelszavunkat, az Azonosító megadása rubrikába pedig másoljuk be az előző pontban említett kódot, végül nyomjuk meg a Tovább gombot. Fontos, hogy erre mindössze 30 másodpercünk van, ennyi ideig érvényes a legenerált kód, ha ezt túllépjük, a rendszer nem enged be a megadott számsorral, újat kell létrehozni, és ismét próbálkozni.
Ha mindent jól hajtunk végre, akkor sikeresen megtörténik a kétfaktoros azonosítás beállítása. A betöltődő új oldalon szerepel egy törlőkód (ezzel törölhető a későbbiekben az Ügyfélkapu+ regisztráció), ezt mindenképpen érdemes lejegyezni, majd kipipálni az erről szóló fehér rubrikát, végül megnyomni a Befejezés gombot.
Galéria
Sztk ban mondjuk anélkül is tudok annak örülök.
Úgyet intézni ritkábban kell,évente párszor.
A vak is /aszonta/ hogy meglátjuk.
👍
Kiszálltam, bezártam mindent és elkezdtem az ÜF+-t
Már a sima sem működik, még a user nevet sem fogadja el meg új jelszót akar kéretni velem
Most kértem és kaptam. beirásnál csillagok helyett láttam a karaktereket
Ez a szerencsétlen
csak ontja az uj jelszavakat de egyik sem megfelelő
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Több adót fizessenek a gyermektelenek?! Mit szóltok hozzá?
- Mit szóltok Stohl András balesetéhez?
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Lányok! Ti mit szóltok hozzá, ha 1 pasi harisnyát hord?
- Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez?