Mit szóltok a DÁP-hoz? (tudásbázis)
"nem vita tárgya".... A mobil internet és a készülék megléte meg nekem nem vita tárgya.
Fel van telepítve.A kormanyablakban is voltam az e személyi miatt.De ezt a QR kódot nem olvassa be az e személyiről. Marad ahogy van nem használom .Az egeszsegblak is le van töltve próbálom ott nézni amit kell.
Engem felhívtak a bankból valami miatt. Az illető segített telefonon áttelepíteni a netbankot a régiről az új telefonomra. A fiammal együtt csinálták, így is elment vele 10-15 perc.(Mondtam, hogy beteg vagyok, nem tudok bemenni a bankba.)
Ma meg akartam nézni egy foglalt időpontomat az Egészségablakban, és látom, hogy megváltozott a felülete
Olyan dáp-os lett, pedig a készülékem alkalmatlan rá...
Nálam új telefonra a netbank sem ment át zavartalanul.
Muszáj személyesen intézni, egyelőre saját magamtól védnek a biztonsági intézkedések.
ÀNYK még van és a nem olyan régi iFORMhoz képest sokkal felhasználóbarátabb 🙄
Zavartalanul fog mert az Ügyfélkaput sem használtam😀
Még nem foglalkozom vele.
Az ÁNYK 1990-es évek eleji szintű programjuk valóban egy VICC volt! 🤡
"Ne feledje!
A felhasználónévvel és jelszóval történő ügyfélkapus bejelentkezési mód 2025. január 16-tól biztonsági okok miatt megszűnik.
Készüljön fel időben az Ügyfélkapu megszűnésére, válasszon új azonosítási módot!
• Digitális Állampolgár mobilalkalmazással, vagy
• Ügyfélkapu+ szolgáltatással. 😳
Ha még nem töltötte le a Digitális Állampolgár mobilalkalmazást, vagy nem állította be az Ügyfélkapu+-t, kérjük, mielőbb tegye meg, hogy továbbra is zavartalanul intézhesse az ügyeit!"
Az az infóm van, hogy a DÀP-hoz kell a személyi PIN kódja, ha nincs meg akkor egyedül nem tudod aktiválni ehhez be kell menni a Kormányablakba.
Idáig fel sem merült az e-személyi és az ügyfélkapu+ és a DÁP
Olvass vissza
Sziasztok!
Nem találom a PIN kódot amit a személyimhez kaptam régebben (nincs aktiválva), enélkül lehet regisztrálni az applikáción keresztül?
Hol írtam azt, hogy megszűnik az ügyfélkapu+?
Már nem érint, azt csinálnak, olyan intézkedést hoznak (fejetlenül) amilyet akarnak. Nincs tovább "köldökzsinór".
Mámá kaptam levelet hogy válasszak! 💥😡💥💫
Ott rohadjon az aki kitalálta
Nem értek veled egyet. Az, hogy ennyire egyesíti az adatokat, és egy okostelefonon, amit a hackerek előszeretettel támadnak a banki alkalmazások miatt, nem az adatvédelem életbiztosítása. Ellenben egy szerverbe belépni nehezebb, mint egy telefonon lévő appot megmachinálni.
2025 decembere után is fog működni az ügyfélkapu+, fake news, hogy kivezetik. Olvassa el Both András vezérigazgató nyilatkozatát az indexen!
A verifyr azonosítót ad, nem jelszót!
Az ügyfélkapu+ marad 2025 után is, hamis hír, hogy megszűnik!
Mert miután megcsináltad a +-ot onnantól kezve az Ügyfélkapu+-ra kell menned, ha a sima Ügyfélkapura mész +-osként, akkor rossz jelszót ír.
Az ük+ nem szűnik meg egy év múlva!
További ajánlott fórumok: