Mit lehet tenni, ha rendszertelen a menstruációm? (tudásbázis)
Szia!
Ajánlom a Bálint Analitikát és a Mens Mentist a kezelésekre.Mindkettő magán,de legalább haladnak a dolgok.Másfél hónap alatt lezongoráztam náluk,hogy mi is a bajom.Előtte évek mentek el a szarabbnál szarabb orvosokra,tisztelet a kivételnek,na de az meg is mondta,hogy nem ért hozzá.
Inzulinrezisztencia vizsgálat!
Én is mindig barnázta mensi előtt, kiderült tele voltam cisztákkal, tehát a cickafark se jó, mert az növeli a cisztákat.
Nálunk a baba sem jött a meddőségi kezelések ellenére sem. Majd hoxás csajok javaslatára csináltattam egy 3 pontos cukorterhelést, ahol inzulint is néztek és kiderült az inzulinrezisztencia. A 2 hónapban babás lettem!
Ezt a vizsgálatot és hormonkat, TSH endokrinologussal tudsz nézetni.
nézz körül magánlaborok honlapján, ha nincs tb-d, akkor másképp nem fog menni
kb. 8-10ezer / vérvétel lehet
( [link]
az orvos dönti el, ezekből melyiket kéri, de 3-4 szokott lenni és kb. 2000 ft körül van egy hormon)
nem szedek semilyen táplálékkiegészítőt.
nagyon el vagyok keseredve huszonévesen ilyen gondok. relative 15 napot vérzek pecsételléssel együtt igy csak 10 nap ami"tiszta"
Nem szedsz véletlenül táplálék kiegészítőket?
L-carnitin, fehérje, szója lecitin ilyesmi?
hali, kb 4 éve nem normálisan működnek a hormonjaim , pecsételés menzes előtt , pecsételés menzesz után . Nűgyógyász válasza : ha zavar szedjen fogamzásgátlót.
ismer valaki TERMÉSZETES (gyógytea. növényi kivonat) megoldástt ilyen jellegű panaszra ?
További ajánlott fórumok:
- Ha fogamzásgátlót szed valaki, mégis mitől lehet, hogy rendszertelen a menstruációja?
- Hány hetes terhes lehetek? Rendszertelen a menstruációm
- Mitől lehet rendszertelen a menstruációm?
- Szülés után mitől lehet rendszertelen a menstruáció?
- Szülés után lehetséges rendszertelen menstruáció?
- Mitől lehet rendszertelen a menstruációm?