Miskolci kismamák, leendő kismamák, babát tervezők! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!!!!!!
Nem lehetne feléleszteni ezt a fórumot????
Benéz még néha valaki ide?
Sziasztok!
Mi a 12. hétben járunk és a jövőhéten megyek UH-ra. Védőnőkkel kapcsolatban vkinek tapasztalat?
Ma voltunk az Első utcai központban, azt mondták oda kell mennem, de sokkolt az a nő aki nagy nehezen kijött a bejárati ajtóhoz....
Sziasztok!
Igaz, én nem Miskolcon élek, de a Megyeiben vagyok visszajáró "vendég". Szóval remélem ez nem akadály, h. fórumtag legyek. Szerdán leszek 23 hetes, kislányunk lesz, akit már annyira várok/várunk, hogy nem is tudom hogyan fogom kibírni januárig.
Látom majdnem 1 hónappal ezelőtt volt az utolsó bejegyzés...remélem néha elnéztek azért ide.
Hát igen akkor már jó lenne otthon lenni vagy nekem még itthon:)
A 3. Babám
Neked?
Szia!
Én a Semmelweis-be járok és dec. 24-re vagyok kiírva :) azért nem bánnám, ha picit előbb jönne és karácsonyra már hazahozhatnánk a picit. Első babád?
Sziasztok!
Szabina vagyok, még csak a 7.ik hétben. Kulfoldon elunk, de a 12.ik havi vizsgálatra szeretnénk hazamenni. Miskolcon akarom ezeket elvegeztetni. Tudnátok ezzel kapcsolatban segíteni, h milyen vizsgálatok vannak, mennyi idot vesznek igénybe?
Esetleg hallott valaki valami jót a Szent Janos Maganorvosi Kozpont nogyógyászairól ( a Búza térnél van, a gyógyszertár emeleten)? En az egyikhez jártam, de o pont nyaral akkor. :(
Koszonom
Szia!Melyik kórházba jársz?
Én a Megyeibe és dec. 28-ra vagyok kiírva!
Sziasztok!
Én egri vagyok, de Miskolcon van az orvosom, ott fogok szülni dec. 24-re vagyok kiírva. :) izgi lesz.
sziasztok!
Várok szeretettel mindenkit a klubomba! :)
Legyünk egy helyen, mi, a miskolci kismamák! ;)
szerintem nem!
vagy nem találtak még ide vagy nem szeretnek fórumozni!
de szerintem is nekem 16.-án kell mennem legközelebb!!!
tényleg sokkal jobb így!!!:))
Gondolom, sokkal kényelmesebb számodra is így a terhesgondozás. Így talán értelme is van, hiszen csak találkozol a saját orvosoddal, akivel beszélsz pár mondatot.
Nekem legközelebb 17-én kell mennem tanácsadásra, akkor csinál UH-t is. Akkor kapom meg a beutalót a terhelésesre is, ami a védőnőm szerint a 26.héten esedékes. Kb. egyszerre fogunk limonádét kavarni, nem?
hála istennek hogy jól vagytok!
tegnap voltam a tanácsadáson!rögtön küldtek is a laborba most értem haza!még jó hogy csak a pipimet kellett leadni!:)
ettől eltekintve remekül vagyunk!!!:DD
Beni sokat mocorog hála istennek!!!
A lányok suliból meg oviból hazahoztak egy kis hasmenést. Náluk nem volt komoly, de nálam pocak keményedést okozott. A dokim hétvégére bent tartott, hogy helyben legyek, ha baj van. Szerencsére manókámmal minden OK. Én pihenésre vagyok ítélve. Csak nem könnyű végrehajtani 2 gyerek mellett...
Veletek minden rendben?
Szia persze!!!
Mi a baj???Remélem jól vagytok!!!
Ha Ha Ha!!!:D
Te bármikor!!!!
Szia!
Csatlakozhatom annak ellenére,hogy nem akkor leszek babás?
Sziasztok!
Várok minden kismamát vagy leendő kismamát!!!