Mire számíthatok, ha időt kért? (beszélgetés)
Te nem értettél semmit abból, amit mondtam, csak szereted naivnak láttatni a másikat, ezért is írod, hogy várjak csak rá :)
Igen, olyan sötét, mint amilyennek látod. Belemehetünk nyelvtani értelmezésekbe, de szerintem fölösleges, ha akarod megérted, ha nem nem.
Olyan sötét, mint ahogy látod? :)
Érdekesen fogalmazol.
Várj csak a pasira!
:)
A szerelem első látásra dolgot kilőheted.
De sokaknál a szerelem később jelentkezik. Szerintem választás előtt van, így meglehet van egy másik nő is az életében.
Pedig vannak :) Ne gondold, hogy nem tettem meg mindent annak érdekében, hogy jobban érezzem magam, de egyszerűen nem ment egyből.
Szerintem igen :)
Nincsenek "mi lett volna ha" verziók az életben. :)
Szerinted... :)
Igen, például néhány éve volt egy párom, aki megcsalt. Kezdetben nagyon rossz volt, később fokozatosan jobb lett, csak ki kellett várni. Ha fejreálltam volna, akkor sem lett volna hirtelen egyből minden jó.
Egyébként szerintem van benned elég sok frusztráltság a hozzászólásaid alapján. Van ennek valami oka?
Te el is hiszed, amiket ide írsz?
Mit oldott meg eddig az idő az életedben?
Tudnál néhány konkrét példát írni?
Persze hogy nem jó megoldás,ha magadba roskadsz!
De..... Már ne haragudj meg érte,amit írok sajnos az ilyen esetek 98%-a halott :(
Nem nagyon van mit átgondolnia (hiszen eddig sem volt köztetek) mármint olyan szinten,ami összeláncolna benneteket!
Én (és ezt tényleg maximális jó szándékból írom) hagynám a francba az egészet!
De te tudod,te életed,te döntésed :)
Most mi van?
Ha ennyire tudod, hogy az időkérés azt jelenti, hogy nem akar veled lenni, akkor miért is kérdezed: "Mire számíthatok, ha időt kért?"
Akkor miért kellett a fórumot indítani???
Én csak a címben feltett kérdésedre válaszoltam, nem értem most mi a bajod! De tudod, nem is érdekel.
Egyformák vagytok. Ő időt kér, vagyis majd ha nem lesz más aktuális, akkor elővesz téged.
Te is azt írod, addig míg nem jelentkezik, majd akad más.
Mindketten úgy vagytok a másikkal, ahogyan a közmondás tartja: talonban tartalak, mert ha ló nincs, a szamár is jó lesz.
Hogy mire számíthatsz nála? Kérdezed. Kb. ugyanarra, amire ő számíthat nálad, tőled.
Meseld mar el kicsit reszletesebben , mert nem latni mi a helyzet ...
Azt hogy csinaltatok , hogy "idot ker" ?
Csokolodzas , letapizas , esetleg nemi aktus es megkerted a fiu kezet ?
Mit jelent az , hogy "latszolag minden jol alakult" ?
Egymasra vigyorogtatok es mivel csak 12 evesek vagytok , az okosabbikotok azt mondta "varjunk" ?
Ne haragudj de nem ertem ...
Felnott ivarerett partkereso emberek kozott egyszeru a valasz : nem akarasnak nyoges a vege .
Ha idos korosztalyban vagy es a talalt partner at akarja gondolni a valakivel valo egyuttélés lehetoseget , akkor életvégi nyugalmat felti ...
TEHAT : fogalmazz pontosabban .
Hany eves vagy ?
Miert ismerkedsz , milyen szandekbol ?
Mit takar a "latszolag jol alakulas" ?
Igaza van egyik előttem szólónak, sok mai fiatalember van, aki 30 körül sem akar elköteleződni, útkeresés jelszóval. Nem biztos, sőt egyáltalán nem valószinű, mert nem az a tipus aki megcsal,csak nem szeretne egyelőre túl közel kerülni egy nőhöz sem.
Ha tényleg tetszik, ki kell várni, még rád kiván !
Nem tudom, hány éves vagy, és milyen tapasztalataid vannak, de egy dolgot biztosan állíthatok. Ha egy pasinak kellesz, azt érezni fogod. Az nem tépelődik, a Gellért hegyet is arrébb rakja, ha az útjában áll.
Aki ilyet mond, az vagy úgy van, ahogy Ghost leírta, vagy egyszerűen nem akar közel engedni, nem köteleződik el. Kapcsolatban nincs időkérés. Vagy akarom, vagy nem.
További ajánlott fórumok:
- Császármetszéses szülés után, mire számíthatok?
- Barátnőmet megütötte a férje, miközben babát vár. Mire számíthat a férj?
- Felvilágosítást szeretnék rokkantnyugdíj ügyben. Mire számíthatok, ha nem következik be állapotromlás fél év múlva?
- Nővérem kislánya 2 éves múlt és most állapították meg hogy a jobb veséjén tágulat van. Mire számíthat most a szülő?
- Ápolónak tanulok - Mire számíthatok a gyakorlaton?
- Augusztusban utaznánk Olaszországba 3 gyerekkel vonaton, mire számíthatunk? Jegyár, időtartam, stb.