Minél többször megbántom, annál jobban szeret! :) (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én akit szeretek azt sosem bántom meg.De nem vagyunk egyformák.
De probálj meg válltoztatni a hozzáálásodon ,egyik nő sem vagy férfi nem érdemli meg hogy bármivel is megbancs őt.
De ez a te döntésed.
"nem kell senkit le becsülni"
Csak nem rosszul esett???
Hiszen nem vágott pofon!
Sőt nem vagy vele kapcsolatban, hogy szeretnie kelljen téged...
Ha neked ez fáj, akkor annak a lánynak amit te csinálsz vele, sokkal jobban fáj!
Aki akár szóban, akár tettekkel bánt egy nála gyengébbet, aki ráadásul őt szereti, és a támasza kéne legyen, az számomra egy görény.
Te nem szereted ezt a lányt ! Talán fogalmad sincs, mit jelent szeretni valakit ! :(
Ő lehet, hogy szeret, de ki tudja, meddig. Remélem, hamar felszáll a rózsaszín köd a szeme elől, és rájön, hogy Te nem érdemled meg őt !
Nem tudom kedves fórumindító,hogy honnangondolod,hogy az a lány téged SZERET!
Szeretni és tűrni két nagyon különböző dolog,aztán majd ha nem tűr tovább,meglepődsz:)
Az külön "tetszik" ,mikor valaki a saját ,múltbéli sérelmeit olyan embereken veri le,akiknek semmi közük hozzá,plusz még meg sem érdemlik.
Gondolod másoknak nincsenek komoly sérülései,traumái,más nem csalodott emberekben élete során,csak te??? mégse tapos el mindenkit maga körül.....
kívánom annak a csajnak,minél hamarabb meneküljön tőled és talájon vkit,aki megbecsüli!
Még nem töröltek hozzászólásomat.
Valahol el kell kezdeni.
Értelmet, de az esélytelen.
Csak a fekete lyuk tátong.
Mindig mondom, hogy túl egyszerű ide beregisztrálni.
Nem lehet elég korán kezdeni.
Tíz év múlva a hírekben lesz, hogy hajánál fogva húzta végig az utcán, nő meg kukk nélkül tűrte.
Érdekes hozzáállás!!!🤔
Nekem eszembe sem jutna, persze ahány ház, annyi szokás!!
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Hetente többször veszel új ruhát, mert jobban érzed magad tőle itt a helyed!
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Szerintetek rossz dolog az ha azt szeretném, hogy a párom jobban szeressen engem mint a szüleit?
- Napjában többször kipirosodott arcra segitséget szeretnék, szinte megpattannak a hajszálerek, esetleg valami krémet stb.tudtok ajánlani?