Milyen a fogimplantátum? Mi a tapasztalat róla? (tudásbázis)
marika2214
Implantáció előtt:fogkő eltávolítás. Kinek hogy, de nem túl kellemes, az egész fogínyt ugyanis nem lehet annyira érzésteleníteni.Magát a mútétet szájsebész szokta csinálin, utána 2-3 hónap és rákerülhet a korona (préskerámia /IPS. E MAX./,vagy cirkónium (fémmentes) korona.
A műtét ( ha jó fogorvos) inkább kellemetlen mintsem fáj.
Sajnos X % emberkének xy idő után egyszerúen mozog és kiesik...
De inkább ez mint a lecsiszolásos hidas cucc...szvsz...
Köszönöm és tény, de angol billentyüzeten, angol windows-al és angol böngészövel a háttérben nem tudom jelenlegi tudásom szerint beállítani, de igyekszem.
A saját otthoni gépemen fenn van, pont azért, mert 1. emberek vagyunk hibázhatunk, 2. tanulhatunk a hibákból 3. ha lehet, akkor legyünk igényesek(én legalábbis figyelem a kis hullámos vonalakat)
Ettöl függetlenül, az ajánlatom él. Nem sértésnek szántam a hozzászólást.
Akkor kezdheted a saját gépeden a telepítést!
Azt azonnal jelezné, hogy: ellenőrző szóban 2 db ő van!
van valahol itt egy foru, ahol ayok is irnak, akiknek mondhatni NEM sikerult jol.
meg par napja erosen elt...
iMplantátum. Hogy miLYen?
120e körül van egy db fog, nekem egy van.
30 vagyok és volt még egy tejfogam , ráadásul elől. Eléggé leromlott az állapota de nm nagyon lehet vele mit tenni, aztán meguntam és kihuzták. Helyére a csontba beépítettek egy "csavart" amely bent volt pár hétig, csontgyógyulás amúgy fél év. Aztán erre tették rá a fogat, helyben készült, az aktuális helyigényeinek megfelelően.
Nem féjt, nemvolt mi fájjon rajta.
Egyéb kérdés?
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok olyan fogorvost ajánlani, aki korrekt áron dolgozik és fogimplantátumokkal is foglalkozik?(Budapesten)
- Mini fogimplantátumok
- Azonnal terhelhető fogimplantátum
- Azonnal terhelhető fogimplantátum
- Koronavírus ideje alatt fogimplantátum?
- 2 hónapja beültetett fogimplantátum, mitől érzékeny még mindig a hideg-melegre?