Mik a tapasztalatotok a dauerolt hajjal kapcsolatban? (beszélgetés)
Szia!
Szerintem se használj dauert, inkább áldozz rá több pénzt és tetess be pótrészeket, bár nem tudom annak milyen káros hatásai vannak...
Minden töredezett, sprőd hajúaknak a bombatipp:
egy fél élesztőt keverjetek össze gyümölcslével és igyátok meg.Érdemes rendszeresen enni, bár rossz íze van de hatásos.
Ha hajmosás előtt olíva olajat kentek a hajvégekre az is jót tesz.
Az ecetes öblítés pedig messziről körözi a legdrágább balzsamokat!(egy liter víz, 3 kanál ecet, amit aztán sima vízzel kell leöblíteni)
Mind kipróbált tipp, nekem használt!!
nekem,meg hulik a hajam,tőle!
ne csináld nem,éri meg!
nem tudom, hogy manapság milyen fajta dauervizek vannak.. elképzelhető, hogy kíméletesebbek, mint amit az én hajamra kentek annó..
az biztos, hogy én nem is igazán tudtam magam otthon kezelni, formázni a dauerolt hajamat.. a szárítás macerás: hajszárítóval ronda lesz (még tárcsával is), ha csak magától hagyja az ember megszáradni, akkor lapos.. minden egyes hajmosás után pedig nekem nem lenne (és nem is volt) sem idegzetem, sem időm csavarókra tekergetni a fürtöket.. ezen kívül, ha tettem rá habot, akkor olyan volt mint a beton - ezt meg utáltam..
na jó, nem akarlak riogatni..:)
egyébként engem is le akartak beszélni annakidején, de a kíváncsiság mégiscsak hajtott.. szóval lehet, hogy Te sem fogsz addig megnyugodni, amíg ki nem próbálod..;)
mondjuk én a magam részéről tuti, hogy soha többé nem fogok daueroltatni!:)
igaz, hogy nem lehet csak egyszerűen kifésülni, hanem mindenféle ápoló kell rá?
Nagyon macerás?
hát nem, tudom. Megkérdezem minden esetre.
Azért nagyon tetszenek azok a nagy göndör fürtök... :-)
De nem lehet, hogy manapság már van olyan dauer amitől nem megy annyira tönkre a haj?
szerintem ne tedd!:)
én is hosszú hajat daueroltattam be úgy 10 évvel ezelőtt. Teljesen megváltozott a hajam, száraz lett és sprőd.. nem győztem balzsamozni, de még úgy is nagyon tört a vége! A néhai (egyébként már nem is látszó) színező maradványokkal is reakcióba léphetett a dauervíz, mert világosított a hajamon - így aztán elég pocsék volt, ahogy nőtt le.. később kénytelen voltam a saját hajszínemhez legközelebb álló színnel festetni, hogy esztétikusabb legyen a látvány..
életemben nem volt annyira ronda a hajam, mint abban a kb. 1-1,5 évben, amíg tartott a cucc..:S
Nem tud a fodrászod valami (más) praktikát, hogy dúsabbnak hasson a hajad..?
Sziasztok!
Egyenes és ritka hajam van. Gondoltam, hogy kicsit dúsabbnak hasson, bedaueroltatom. A fodrászom örömmel megteszi. Habár sok rosszat hallottam felőle, gondoltam más véleményét is kikérem.......
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Minden mi a hajjal kapcsolatos, Hajnövesztőszerek, hajpakolások..