Mik a tapasztalatok Szélesy Eszter, Szili Hanna, illetve Szökrény Gyöngyi szülésznőkkel kapcsolatban? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Bár már lehet késő, de másnak még talán jól jöhet. 2012-ben szültek az eslő gyermekemet, nekem Dr Urbán Márta volt a választott orvosom és Szili Hanna a választott szülésznőm. Hanna nagyon rátermett, kedves, alapos és határozott. A 30-33. hét környékén találkoztunk, nagyon jól elbeszélgettünk a szülésről, minden egyébről. Megkérdezte, hogy mit várok tőle? Mondtam, hogy azt, hogy életem egyik legfontosabb pillanatában legyen ott, mint biztos pont, akire rábízhatom magam és a születendő kisbabámat. Az első találkozásunkat követően tartottuk a kapcsolatot, az NST/CTG vizsgálatokat is ő csinálta a kórházban, ott is kettesben voltunk, sokat beszélgettünk. Nagyon hálás voltam neki, mert biztonságban éreztem magam végig az ő és a doktornő kezei közt. Csak ajánlani tudom, szeptemberre várjuk a második gyermekünket, a mostani terhességem során is bármikor hívhattam. Ezúttal véreztem egy picit - nagyon minimálisan és nem mertem a doki mar riasztani, mert éreztem, hogy nincs nagy baj, de mivel mégis vérzés volt, - ezért Hannát hívtam. Azonnal segített, bementünk a kórházba és 10 perc múlva már meg is vizsgáltak.
Tényleg leterheltek, nem elvárható, hogy mindenkivel "kiemelten" foglalkozzanak, nagyon megéri orvost és szülésznőt fogadni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?