Miért nem mennek a gyerekek 6 évesen suliba? (beszélgetés)
mázlista :)
a játszón általában sok gyereket be szoktam vállalni pont ezért... ott laknak, és így anyuka süthet-főzhet, én lent vagyok a kölkekkel.
bár mondjuk ha itt lenne, sem engedném még le egyedül, még mindig hajlamos megfeledkezni arról, hogy út is van a világon, ahol körül kell nézni.
Valamilyen szinten nyilván az.
Kisebb létszámú osztályokban van jobban idő a hangos olvasásra, de egy nagyobb létszámúban... nem tudnak annyit olvastatni egy gyereket, amennyit kellene... például
ilyen gondjaink nincsenek.
decemberben volt 7.
Hihii..az bezony így van.😉
Én már tavaly engedtem a fiamnak hogy az ablakunk alatt (földszinti lakás) bogarásszon, míg én én konyhában vagyok és pl fozok. Odavan a bogarakért és elég megbízható gyerek, szóval nem féltettem, ki-kipillantottam és ha akart bejött. 😉
Na, az a lényeg, hogy minden oké.
Most megyek.
További jó beszélgetést!
Törpéd is nagyon ügyes, Hangoska.
Meg nagyon tetszik, amit korábban írtál. Ahogy foglalkozol a gyerekkel. :)
Fiam is imád számolni. Szoktuk azt játszani hogy én mondok 2 számot ő meg összeadja. Már mennek a nagyobb számok is. (73+6 pl)
Ma épp a barátjának magyarázta hogyha százat akar mutatni, akkor 10x kell a tízet mutatni.
Jaj, már rojtosra ütöm a billentyűket. :D
Hangoska, a játszóházban minden oké volt?
Jól érezték magukat a srácok?
remélem, hogy az lesz :)
igen, nagyon ügyes, szépen kilogikázza külön helyiértékek szerint.. de csak fejben, tehát csak 2 számot. ezért nem is akarom vele csinálni itthon, mert az írásban összeadás az talán csak 3.ban van. volt... nem tudom, most hogy tanítják.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem értékelik a gyerekek egy része a kaját?
- Ha tényleg lecsökkentik a GYED idejét 1 évre, akkor hová teszik az emberek a gyerekeket és hova mennek dolgozni az anyák?
- Mi legyen a gyerekek tízóraija a suliban?
- Angliában betegen mennek dolgozni, suliba?
- Tud valaki olyan munkahelyeket ami 8.30 vagy 9 től kezdődik, hogy el tudjam vinni a gyerekeket oviba suliba
- Kecskeméten melyik suliba íratjátok a gyerekeket?