Mi a vélemyényetek az Angelsounds szívhangfigyelőről? (tudásbázis)
Bocsi,h most válaszolok... Bizony meg,ma vagyok 13hetes 3napos,3baponta ráhalizok,de már érzem is a kis pupot,így már fél perc alatt megtalálom,számolom fél percig,beszorzom kettővel és kijön a tökéletes pulzusa...
látom, azóta meglett :) asszem nekem a 11-12. hét körül lett meg. illetve először összekevertem a saját érverésemmel, csodálkoztam is, h egyezik a sebesség :D de aztán meglett. nekem is egészen lent volt akkor még.
Nos,ha még jár itt valaki... Vagy ha valakit idevezetnek az infói... Leírom a tapasztalatomat... Tegnap előtt,,vagyis 10hetes 3naposan megtaláltam,5perc alatt,163at ver5 pici szíve percenként... aznap este is,egyből meglett,majdnem a szeméremcsontomnál,balra.. Majd másnap este is rákerestem,megint egyből meglett... Egyáltalán nem hasonlítható a sajátunkéhoz... Tegnap már nem zaklattam,ma se fogom,de amíg nem mozdul meg,3naponta behallgatózunk. Csak 1percre,míg megszámolom... Apa imádja,óránként is hallgatná :) Egyszóval AJÁNLOM!! aki megteheti,vegye meg...
Mikortól hallottad? én azóta egyszer megtaláltam,aztán elcsúszott,azóta se találom...De mar nem próbálom,majd 3nap múlva
sztem nem káros a babára. én is hallgatóztam, mikor még nem éreztem a babamozgásokat, naponta-kétnaponta. ja és sima masszázsolajjal használtam.
Nem parázok,mint már írtam is.... Tudom,muvel jár és hogy nem mindig lehet megtalálni...
próbáltam elég lent keresni, olyan 10 percet...aztán kicsit fejjebb húztam és ott volt :)
Gratulálok a babóhoz! :) Először mennyi idő után találtad meg vele?
Nekem is volt, az elején hallgattunk bele a pocimba pár naponta csak a hang miatt... Szerettem hallgatni. De amikor elkezdett mocorogni, többet elő se vettük... Akkor már a mozgást néztük :)
Én 3 missed ab után sem költöttem ilyesmire (9-10. hét). Pont azért, mert mi van ha nem találom a szívhangot? Csak para, felesleges orvos, idegesség... Szerencsére 16. héttől éreztem a lányom mocorgását, 21-22. héttől Apát is boxolta, nem panaszkodom a kapcsolatukra. :-)
én is leginkább a sajátomat találtam, eléggé be kellett nyomni a hasamat,hogy megtaláljam. sokszor nem is találtam,mert első fali a lepényem,inkább a bal oldaon találtam, jobb oldalon (ahol a lepény van) csak olyan sivatagi szélzúgás volt :D
Picurkánk másfél héttel nagyobb,mint kellene lennie, ma vagyunk 36 hetesek, makk egészségesnek mutatja az UH, így nem hiszem,hogy bármi baja lenne tőle.
Nekem is kettő volt :( Naponta kétnaponta mondjuk elégnek találnáp...Vagyis apa,mert ő jobban aggódik,mint én ...
Köszönöm a választ,a stria elleni krémen nagyon nevettem... :D Én tusfürdővel csináltamolvastam,az is jó..A saját áramlásomat hallottam vele :D Szerintem is korán vagyok :D Hetente próbálkozom majd... Csak attól tartok,a hosszas keresgéléstől is baja lehet,csak nem tudom mi...Nem kockáztatok... Várunk..
volt 2 vetélésem, azért hallgattam annyit...
Nem aggódom! Vagyis csak egészségesen,így két vetélés után.. Azért vettük,hogy apa is részese legyen a dolognak mégjobban,közelebb kerüljön a magzatához,mert ugye bennük később tudatosul teljesen... Ha aggódós lennék,már hívtam volna a dokimat,h nem hallom a szivét...De meg se fordult a fejemben... Azért köszi
én 13. héten találtam meg, mert nagyon lent kerestem....bal oldalon találtam meg, a szeméremcsontom fölött 1 ujjnyival kb.
zselé helyett stria elleni krémet használtam (mellékesen a krém a striákra semmit nem ért, de a géppel tökéletesen működött).
én naponta 2-3x hallgattam meg, míg megkerestem és kb. fél percet hallgattam,míg megnyugodtam. a végére megútálta szerintem, akkorákat rúgott bele,hogy csak na :D
aztán ahogy már mocorgott, nem használtam,csak azokon a napokon,amikor alig éreztem.
Én sose használtam egyik terhességemnél se,ennyire nem szabadna túl aggódnod ezt az állapotot..jàrj rendszeresen dokihoz,vegeztesd el az összes genetikai vizsgalatot es nem lehet gond..
Tapasztalt felhasználók véleményét várom! Vettem ilyen kütyüt,10 hetes vagyok,próba szerencse..Próba volt,szerencse kevésbé.. :D Persze nem stresszelem magam,csak tippeket olvasnék,hol keressem,gondolom nagyon lent.. Ki mikor hallotta először,mit használt zselé helyett,stb...Mennyit használhatom,ami nem árt a babának? A lényeg,sehol nem tal(lom leírva,h mi baja lehet a babának,ha.valaki többször hallgatja? Azon kívül,hogy zavarja....
További ajánlott fórumok: