Mi a véleményetek Salgótarjánról? (beszélgetés)
Persze hogy nem lehet megélni ebből. Én azt hittem a látnivalókra kíváncsi a kérdező, azért írtam ki. A megélhetés nehéz itt is, mert nincsenek munkahelyek. Bár én még szerencsés vagyok mert 8 éve van munkahelyen, igaz most gyed-en vagyok itthon. Illetve a párom is dolgozik.
úgy értem, nem igazán tesznek azért, hogy pl. fellendítsék mondjuk a falusi turizmust..
egész nógrád megye szép szerintem. csak a szépségből nem lehet -vagy nem tudnak- megélni.
Ha fizetnének sem költöznék oda, szerintem ocsmány, lepukkant egy hely... és ez csak egyre rosszabb lesz.
a távolsági se semmi.bár már új van, de eddig olyan volt, hogy esett be a víz,süvített a huzat. -20ban kint melegebb volt, mint bent.. azóta lecserélték.
csak a helyijárat buszok esnek szét :)
:D legalább van latnivalo
Odajártam fősulira. Akkor nagyon nem szerettem, pedig a környéke gyönyörű. A város akkor nem volt valami nagy szám, de azóta /több, mint 10 éve/ sokat változhatott, szépülhetett. Kirándulni tökéletes a környék, közel a határ is, ott a Salgó vár, Karancs hegy.
[link]
A közlekedés Pestről nagyon jó, végig pálya, úgy emlékszem 1,5 óra alatt ott voltunk busszal.
nógrád csak abból jobb, hogy közelebb van pesthez, mint borsod,így könnyebb ingázni
ha csak látogatóba jársz, oké, de odaköltözni maga a halál.én onnan mentem pestre
most épp egy medve kóborol amegyében, mert átszökött szlovákiából olvastam :)
volt már pár hosszúhétvégében részem itt :) már kívülról ismerem minden eggyes zugát, csak kíváncsi voltam, hogyan látják mások is, de az igaz amt írtál, véül is a környezet amiben fekszik maga szép (lenne)
En pénzzel sem élnek ott... Nagyon világvége nekem
látnivaló van tarjánban. sok cigány, meg sok munkanélküli. az elég jó nem?
Értem, én is :)
Akkor csak mások véleményeire voltál kíváncsi...oké. Azt hittem pl hosszú hétvégét tervezel ide vagy valami ilyesmi.
az ingázásról jut eszembe, hogy életveszélyes járműveken
Lehet akkor én értettem félre. Én a város szépségeire gondoltam.
Ha költözni kellene, akkor hosszabb távra nem igazán ajánlanám én sem, mert kevés a munkalehetőség, nagyon sokan Pestre ingáznak naponta a munka miatt.
ellenzenvesnek mindkettő ellenszenves. megéhetés szempontjából nógrád nem túl jó.habár borsodról sem tudok jókat
Bár en egyiket sem ismerem.. De meg a közelet se
rosszabb hát. akkor inkább Miskolc. de hát..
Hát, hogy melyik az ellenszenvesebb miskolc vagy Tarján?
Mindenkinek szól, aki veszi a fáradtságot és elolvassa, de legfőképpen Neked, mert Te írtad ki a kérdést. Az előző hsz-em végére kellett volna betennem a linket csak kimaradt :( Ahol én is írtam a sok látnivalóról.
Salgótarján sztem rosszabb bár Miskolc is
Tarján. Salgótarjánban éltem. oda nehogy költözz, mert éhenhalsz
További ajánlott fórumok: