Mennyi pénzt szokás adni egy munkásnak, aki a házunkon és a körül dolgozik? (tudásbázis)
Nem kell túlzásokba esni 700-800 ft-okkal.
Max. 500 ft/óra,ásványvíz,kávé.
Ha rendesen dolgozik belefér 1 ebéd is.
hát nem beszéltétek meg előre?
mert ugye a munkabér az elvégzendö munka függvénye
amit érdemes előre tisztázni...
Váá, akkor most megint nem tudom, hogy mit csináljak....:(
Nem tudom, mennyit mondjak pl 17nm-es szoba kilapátolásáért..
nem kell hónapokat itt dolgoznia...
pl holnap 5 órás munka van, majd jövő héten ablakcsere 8 óra
utána hétvége 1 nap betonozás, aztán lehet ennyi is volt...
Nem kell sokat dolgozni már a házon, amit kell szakmunkát, azt párom csinálja hétvégente...igazából amit én, mint nő erő hiányában nem tudok, és párom időhiányában ,arra vennénk fel..
Szia!
Nekünk volt ilyen "segítségünk" óradíjban és fél nap alatt semmit sem csinált...:(
Szerintem jobban jársz ha abban egyeztek meg, hogy konkrét munkáért mennyit kap.
Nagyon rendes ember és szinte mindenhez ért, ráadásul becsületes...
Én itthon vagyok GYESen a lányommal, szóval rá is tudok nézni többször egy nap...
Bár szerintem pár nap alatt kiderül, hogy mennyi ideig tart neki egy-egy munka, mi már a javát megcsináltuk ketten párommal...
Még arra lennék kiváncsi, hogy italt vigyek? Alkoholt nem iszik, úgy tudom...
:D
minden ötlet jöhet!
Az meg legyen jó kiadós, ízes, laktató és még kezet is csókol érte. Mert üres hassal nem jó kertet ásni és maltert keverni, falat rakni.
Akár ételtanácsokat is adhatunk...
Szerintem az órabér kicsit problémás...ha direkt "piszmog" a munkával,még több pénzt is kap, mintha "nekiállna" rendesen...
Beszéljétek meg pl. a fű levágása x Ft, vagy egy napi bontás Y Ft, és ehhez tartsuk magunkat (persze az említett ÓRABÉR-árak teljesen jók, ennek segítségével könnyebb kalkulálni az árat)
Nekünk legalábbis ez a taktika vált be a Balatonon :)
És ha tényleg rendes ember,s dolgozik is, s nem százezrekért, akkor becsüljétek ám meg! (ez az ebéd dolog jól hangzik)
egy kőműves segédmunkás napidíja 4000 ft.tehát ha leosztod akkor 500 ft/ óra
Balatonpart....
Az kb. 6-800,-Ft. Az még kérdés, hogy adtok-e ebédet, vagy sem. Ha igen, akkor lehet kevesebb.
És egy jó tányér meleg, ízletes étel miatt szívesen dolgozik nektek folyamatosan.
pl ásás, kert kaszálás, bontás...
Most újitunk fel egy régi házat és van egy fiatal pasi aki tudna segiteni, mikor párom külföldön van hétköznaponként.
Tudom, hogy megegyezés kérdése, csak valahonnan el szeretnék indulni, nem akarok se túl keveset, se túl sokat mondani neki holnap..
Amúgy Nyugat-Mo-on vagyunk.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mi a véleményed arról, ha valaki öregségi nyugdíj mellett dolgozik?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Akiknek a párjuk éjszaka dolgozik... :( Gyertek beszélgessünk!
- Szociális munkásnak tanulnék. Hány féléves és mennyibe kerül? Felvételi miből van?
- Iskolai szociális munkásnak bántalmazás esetén ki felé van jelzési kötelezettsége?