Melyik a legjobb utazási iroda? (beszélgetés)
Szerintetek mostanában melyik a legjobb/legmegbízhatóbb utazási iroda? Persze amelyik még nem is drága. A nyáron Tunéziába készülünk, és eddig a két legjobbnak a Medinát, és a startutazást találtuk. Van jobb tapasztalata valakinek?
Akkor ingyen dolgoztak biztos :) , de hogy en nem fizettem tobbet mintha a best reisennel fizettem volna be az tuti. Es jot nyaraltunk :) ez a lenyeg.
hm, megtörtént :)))))) gondolod, h csak úgy bekamuztam? :)
de már csak logikusan gondolkodva is, h érné meg nekik másképp? :)
Nem jól tudod pont, hogy nem tesznek rá, mi ugyan azon az áron szoktunk foglalni mint a fő irodánál viszont itt nem veszünk el a sok ügyfél között. Javaslom nézz utána.
na pedig pont az olyanok a rosszak :) ugyanis ők még plusszban rápakolják a saját hasznukat is :)))
most ki mit tart a legjobbnak?
A M Tours sem soha többé...
Neckermann soha többet, az az egy biztos. kb. olyanok, mint bankban az OTP.
Én sokat utazok a világban és mostanában mindig a ForTwot választom. Korrektek, gyorsak és óriási a választékuk! ajánlom mindenkinek!!
Z(s)eppelin. Nagyon korrektek, csak ajánlani tudom őket.
Mi 2x mentünk startutazással, egyszer Best Reisen út volt, egyszer pedig Anubis, mindegyik jó volt!
Mi a Khartagoval mentünk.
egyiptom-best reisen, vagy a kartago tours..utazásiban dolgozom.start utazás igazából a startlapnak egy oldala, és nem is szeretjük, mert bejön az utas, h ő ezt akarja, és akkor csomó idő mig kiderítjük h melyik utazásszervező utját rakta épp fel.:S
Start Utazás, Anubis Travel
Természetesen fontos az is, hogy hová szeretnél utazni.
Neckermann, Karthágo. A King Tours-al nekünk nem volt jó tapasztalatunk.
Csak egyet tudok ajánlani,mindig magad szervezd az utadat,sose utazz utazási irodával. Nem csesznek át,és jóval olcsóbban megúszod,ha magad intézed. Mi mindig így teszünk.
szerintem a best reisen is nagyon jó. többször voltam már velük.
Ha Egyiptomba vágysz, akkor tényleg jobb egy utazási iroda:) Én csak nagyobb utazási irodákkal utaznék, mert az tuti nem megy tönkre, mint a horváttours:)
Semelyik, önállóan kell intézni, és olcsóbb is!
King Tours:)Mi velük voltunk,és nagyon meg voltunk elégedve,de a Kartago is jó sztem!
Sziasztok!
Most szeretnénk a párommal Egyiptomba utazni, és kiváncsi lennék, hogy szerintetek melyik iroda az, amelyik a legjobb ajánlatot nyújtja.
További ajánlott fórumok: