Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Megint visszatért a bepisilős korszakom, sajnos időről... fórum

Megint visszatért a bepisilős korszakom, sajnos időről... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Ocelot2)
ápr. 7. 17:58
értem. hát,nem kellemes dolog..
ápr. 7. 13:08
17 évesen pisiltem be utoljára éjjel, de ha vendégségben kell aludnom, még így negyven felett is rettegek, hogy mi lesz ha pont most megint.
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Ikebana3)
ápr. 7. 10:34
Köszi.
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Ágio8405)
ápr. 7. 10:33
Köszönöm,majd utána nézek-, Hát,nem igazán foglalkoznak velem ezügyben.
ápr. 7. 10:32
Köszönöm
20. Ikebana3 (válaszként erre: 7. - Alnisa)
ápr. 6. 15:41
Igen, tapasztaltam, hogy van ilyen. De nekem erre bevált a Sedacur tabletta. Nappal nyugtat, de nem altat.A szorongásra, enyhébb pánik rohamra, félelem érzésre nagyon jó, oldja a feszültséget.
19. Ikebana3 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 6. 15:35
Próbáld meg kapcsolni a mobilodat egy "karperechez" pl Huawei Band 7 De van más is. Aktivitásmérő, mindent be tudsz állítani rajta. nem kell, hogy zengjen a mobilod, a kis karpereced némán rezeg a csuklódon és tutira felébreszt.
ápr. 6. 15:30
Nem tudom írta-e más, de van már az elcseppenő vizeletre gyógyszer is.(Urovitál kapszula)Nézz utána.
17. Ágio8405 (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 6. 15:00
Rengeteg tornát találsz a neten. A mesterséges klimax miatt végképp hasznos neked mert az izmok gyengülnek a hormonok hiánya miatt. Gondolom kutya nem figyeli, törődik ezzel a részével a műtét után.
ápr. 6. 12:52
Youtubra felmész, beírod hogy intim torna.Vannak oktató videók.
ápr. 6. 09:00
Az milyen,hogy kell?
ápr. 5. 10:41
Akkor itt az ideje. 🙂
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Ágio8405)
ápr. 5. 09:55
nem tudom,változó
ápr. 4. 17:21
Emlékszem régen is írtad. Amikor elmúlt egy időre tudod valamihez kötni? Akkor nem aludtál mèlyen?
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Apeeng)
ápr. 4. 16:30
Köszönöm,kétszer is kimegyek pisilni mielőtt elalszom. És este igyekszem nagyon keveset inni. Tudod,szorongásos depressziós vagyok és a Rivotril bealtat mélyen. Ki van hangosítva hangszórón a telómon az ébresztő kb 2 óránként ébreszt. Van hogy húgom hallja a távolabbi szobájába én meg nem ébredek fel rá pedig közvetlen mellettem zenél nagyon hangosan :( a gyógyszert pedig már életem végéig szednem kell sajnos :( ördögi kör.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Hajnallányka)
ápr. 4. 16:26
nem próbáltam még
9. bozsu55 (válaszként erre: 6. - Globus)
ápr. 4. 12:28
Pontosan.
ápr. 4. 08:31
a stressz rengeteg mas-masfele tunet tud okozni!
ápr. 4. 07:12
Ezt hívják stressz inkontinenciának.
6. globus (válaszként erre: 5. - Bozsu55)
ápr. 4. 07:11

Mindig ezen nevetünk barátnömmel. Fél liter innivalót vittünk buszos kirándulasra külföldre. Azt sem ittuk meg, de ott állandóan wc-nél álltunk sorban, mert elmondták, hogy mindenki most menjen, utána nem lehet.

Itthon ilyen soha nincs. Annyit iszunk és akkor, amikor akarunk. A " mi lesz, ha nincs wc" stressze mindent felülír 😂

5. bozsu55 (válaszként erre: 3. - Apeeng)
ápr. 4. 07:06
Van köze a stresszhez. Ha utazok előtte 2 percenként járok wcre.Sőt,orrfolyásom van.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 3. 23:32

Az, hogy a vizeletedben nem találtak semmit nem jelenti azt, hogy nincs szervi oka.

Vizsgáltasd ki alaposabban!

Mikor jelentkezik? Éjszaka? Nappal?

ápr. 3. 22:04

Pasi vagyok, tehát síkhülye...de talán...szóval próbáld meg, hogy kevesebbet iszol 18 h után(vagy semmit) persze felléphet szájszárazság, akkor egy korty víz segít..

a stressznek semmi köze ehhez. Talán rosszat álmodsz, az hozzájárulhat...de az biztos, hogy tele hólyaggal, és esti ivással nem jó lefeküdni...(pláne ha végigalszod az éjszakát, azt már nem bírja a szervezeted..)

ha tudnám a segítő jó választ, akkor mondanám, de sajnos nem nálam van a bölcsek köve...

én csak egy pasi vagyok.

ápr. 3. 17:19
Intimtornát probáltad már?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.