Igen, tapasztaltam, hogy van ilyen. De nekem erre bevált a Sedacur tabletta. Nappal nyugtat, de nem altat.A szorongásra, enyhébb pánik rohamra, félelem érzésre nagyon jó, oldja a feszültséget.
Próbáld meg kapcsolni a mobilodat egy "karperechez" pl Huawei Band 7 De van más is. Aktivitásmérő, mindent be tudsz állítani rajta. nem kell, hogy zengjen a mobilod, a kis karpereced némán rezeg a csuklódon és tutira felébreszt.
Rengeteg tornát találsz a neten. A mesterséges klimax miatt végképp hasznos neked mert az izmok gyengülnek a hormonok hiánya miatt. Gondolom kutya nem figyeli, törődik ezzel a részével a műtét után.
Köszönöm,kétszer is kimegyek pisilni mielőtt elalszom. És este igyekszem nagyon keveset inni. Tudod,szorongásos depressziós vagyok és a Rivotril bealtat mélyen. Ki van hangosítva hangszórón a telómon az ébresztő kb 2 óránként ébreszt. Van hogy húgom hallja a távolabbi szobájába én meg nem ébredek fel rá pedig közvetlen mellettem zenél nagyon hangosan :( a gyógyszert pedig már életem végéig szednem kell sajnos :( ördögi kör.
Mindig ezen nevetünk barátnömmel. Fél liter innivalót vittünk buszos kirándulasra külföldre. Azt sem ittuk meg, de ott állandóan wc-nél álltunk sorban, mert elmondták, hogy mindenki most menjen, utána nem lehet.
Itthon ilyen soha nincs. Annyit iszunk és akkor, amikor akarunk. A " mi lesz, ha nincs wc" stressze mindent felülír 😂
Pasi vagyok, tehát síkhülye...de talán...szóval próbáld meg, hogy kevesebbet iszol 18 h után(vagy semmit) persze felléphet szájszárazság, akkor egy korty víz segít..
a stressznek semmi köze ehhez. Talán rosszat álmodsz, az hozzájárulhat...de az biztos, hogy tele hólyaggal, és esti ivással nem jó lefeküdni...(pláne ha végigalszod az éjszakát, azt már nem bírja a szervezeted..)
ha tudnám a segítő jó választ, akkor mondanám, de sajnos nem nálam van a bölcsek köve...
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.