Megbízható autósiskolák Budapesten (beszélgetés)
Sziasztok! Én is használtam ezt a hormonos spirált .
végig mentem az 5 éven de újra nem rakatnám fel . nekem sajnos voltak rossz tapasztalataim . Sajnos hiztam tőle 8 kilót, ami mondjuk amint megszabadultam tőle le is jött rólam , szóval eléggé vizeit . A hajam fele kihullott . Szó szerint marokszámra hullott a hajam és folyamatosan zsirosodott ,de már hajat mosni is féltem mert hajmosásnál és fésülködésnél marékszámra szedtem össze a hajam . Az sajnos nem dúsult vissza de már legalább nem hullik . Csak hát a fejem tetején azért ritkult ami látszik mert sötét a hajam és kiüt a fejbőr . Az első évben a fejem napi szinten fájt az később elmúlt . A mellbimbómnál kinőtt pár szőr szál azt állandóan tépkedtem . És az ajkam felett időnként májfolt szerű bőrelváltozás jelentkezett ami olyan volt messziről mint aki borostás vagy koszos a szája felett . A szex sokszor volt fájdalmas és utána is voltak görcseim , ráadásul állandó folyásom volt tőle ami roppant kellemetlen volt számomra,ráadásul előtte a hüvely váladékomnak nem volt semmilyen szaga és amig fent volt a spirál e a váladék ami keletkezett olyan furcsa szaga volt ,nem tudom mint menzesz után talán , és használnom kellet folyamatosan tisztasági betétet ,az előtt sosem kellet ,roppant kellemetlen volt . Pedig nem volt baktérium ,mert többször vissza mentem a nőgyógyászhoz hátha valami gombás fertőzés. Szexuális együttlét közben én is tapasztaltam vérzést. Egyébként a menzeszem teljesen elmaradt . Kb az utolsó két évben kezdett már pecsételni . Mikor a dokinak panaszkodtam a vizsgálatokon , Ö azt mondta bebeszélem magamnak a tüneteket és ezek nem is olyan nagy mellékhatások . Volt egy kis füzetem nem is jegyezte fel ezeket bele .Egyébként 28 éves voltam mikor feltetettem. Amióta levetettem a közérzetem is jobb. És szerencsére elmúltak ezek a tünetek . Nekem ezek voltak a tapasztalataim :) .
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki gyors, megbízható laptopszervízt Budapesten?
- Tud valaki jó és megbízható autósiskolát Budapesten?
- Ismertek megbízható tarot kártyás szakembert Budapesten?
- Fogamzásgátlót szeretnék íratni (18 vagyok) és megbízható, lelkiismeretes dokit keresek Budapesten, ajánlanál?
- Tud valaki Budapesten a IV.kerületben (vagy közel hozzá) megbízható, emberséges, nem túl drága nőgyógyászt?
- Ki tud kismamának is megbízható, jó uszodát ajánlani Budapesten?